JUSTIN THOMAS SEJREDE OG ER IGEN VERDENSETTER

JUSTIN THOMAS SEJREDE OG ER IGEN VERDENSETTER

Af Nicolai Jaquet
Justin Thomas var bedste mand, da WGC-turneringen i Memphis blev afgjort. Han er nu verdens nummer et igen.

Det var ikke mange uger spanske Jon Rahm nåede som nummer et på verdensranglisten. For med sejren ved WGC-turneringen FedEx St. Jude Invitational er 27-årige Justin Thomas nu igen verdens bedste.

LÆS OGSÅ: Ærgerlig finalerunde men nyt topresultat til Højgaard i England

Thomas var fem under par på sin finalerunde, hvilket sikrede ham sejren i 13 under par. Tættest på ham var Brooks Koepka, der var tættest på Thomas. De to var helt lige inden de sidste par huller men en bogey på 16. og dobbeltbogey på 18. sendte Koepka ned på 10 under samlet.

Det var tre slag efter Thomas. Koepka delte andenpladsen med Daniel Berger, Tom Lewis og Phil Mickelson, der med resultatet igen er at finde i verdens top 50.

LÆS OGSÅ: Nordjysk succes ved DM i Slagspil

Se den endelige stilling fra WGC-turneringen her

I Californien har den ordinære PGA Tour været i gang med turneringen Barracuda Championship, der spilles i et modificeret stableford format.

Det betyder kort fortalt, at spillerne får point alt efter hulscoren, hvor en albatros giver otte, en eagle 5, birdie 2, par 0, bogey -1 og dobbeltbogey eller værre -3 point.

Inden sidste runde førte Troy Merritt, men han måtte lige præcis se sig slået af landsmanden Richy Werenski, der takket være en eagle på 16. sneg sig forbi Merritt til en score på +39 point. Et bedre end Merritt.

Fabian Gomez og østrigeren Matthias Schwab delte tredjepladsen.

Se den endelige stilling fra Barracuda Championship her

I næste uge venter årets første major-turnering, PGA Championship. Den plejer ellers at være den sidste, men det færreste er som bekendt, som det plejer i år 2020, og det gælder også major-kalenderen. Ikke desto mindre er TPC Harding Park vært i næste uge. Brooks Koepka er forsvarende mester, og der er ingen danskere til start.

Relaterede artikler

X