KÆMPE DRØM GÅET I OPFYLDELSE FOR G’MAC

KÆMPE DRØM GÅET I OPFYLDELSE FOR G’MAC

Af Peter Skott Carlsen.

Det var ikke kun Rory McIlroy, der vandt noget søndag ved RBC Canadian Open, for både Adam Hadwin og Graeme McDowell kunne glæde sig over at have kvalificeret sig til The Open i næste måned, og især for McDowell var det noget ganske specielt.

Til RBC Canadian Open i sidste uge på PGA Touren var der ikke blot et trofæ, mange dollars og point på spil. Turneringen var en del af The Open Qualifying Series, og derfor var der tre pladser til The Open til de spillere, der sluttede i top-10, og som ikke allerede var kvalificeret. Da Adam Hadwin sluttede som nummer seks og Graeme McDowell som nummer otte, er de nu begge kvalificeret til sæsonens sidste major, der bliver spillet fra den 18. juli.

Specielt for Graeme “G’Mac” McDowell er det noget helt specielt, at han kvalificerede sig, for den 148. udgave af The Open bliver nemlig spillet Royal Portrush Golf Club, der er hans hjemmebane. Men der var spænding til det sidste, for om han kunne rejse fra Canada med en top-10. På hul 18 lå han 29 fod (cirka 10) meter fra hullet for par, og missede han den, ville han slutte uden for top-10. Heldigvis gik puttet i, og derfor skal han hjem og spille The Open.

I videoen nedenfor kan man se puttet, der sendte G’Mac til The Open.

https://twitter.com/PGATOUR/status/1137857842210365440

RBC Canadian Open, resultat.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------