KENDTE ER KLAR TIL STJERNEGOLF I HIMMERLAND

KENDTE ER KLAR TIL STJERNEGOLF I HIMMERLAND

Torsdag starter Stjernegolf i Himmerland, og herefter følger tre dage med golf, gallafest, auktioner og mere golf. Alt sammen til fordel for syge og sårbare børn samt deres familier.

Det skriver Kids Aid, der står bag arrangementet, i en pressemeddelelse.

Det er 21. gang, at det afvikles, og igen i år bakker en stribe kendte danskere op om arrangementet. Kasper Hjulmand, Morten Wieghorst, Lars Christiansen, Tom Kristensen, Uffe Holm, Carsten Bang, Claus Elming og selveste Rasmus Højgaard er blandt de mange kendte danskere, som de i alt 52 firmahold kan få som deres stjernemakker under fredagens populære golfmatch. Alt er udsolgt, og efter golfen ventes op mod 450 deltagere ved fredag aftens store indsamlingsshow og gallamiddag, hvor der samles rigtigt mange penge ind til Kids Aid.

– Jeg er stolt og taknemmelig for, at KidsAid efter et par besværlige corona-år stadig nyder så massiv opbakning fra både stjerner og virksomheder. Stjernegolf er blevet til en fantastisk tilbagevendende flerdags-event og meget mere end jeg turde drømme om, da vi i 2001 for første gang afviklede velgørenhedsgolf for stjernerne. Der er rigtigt mange børn, som har brug for unikke oplevelser i en hård hverdag med sygdom, hospitalsbesøg, medicin og adskillelse fra familie og venner, så jeg håber meget, at vi kan slå indsamlingsrekorden for Stjernegolf, siger Kids Aid-stifter og bestyrelsesformand, Søren Bach.

Med i alt 450 deltagere fredag aften og mere end 200 golfspillere fredag, danner Himmerlands faciliteter  rammer for Stjernegolf, og i Himmerland er der også glæde over samarbejdet med Kids Aid.

– Vi er rigtigt glade for at lægge græs til Stjernegolf og for at bidrage til det store arbejde, Kids Aid gør for syge og sårbare børn og deres pårørende. Stjernegolf har udviklet sig til meget mere end en golfturnering, og med vores faciliteter rundt om de to golfbaner, føler vi, at vi sammen med Kids Aid kan give deltagerne ved Stjernegolf den optimale oplevelse i forhold til gastronomi, overnatning, galla og koncertoplevelse, så de får lyst til at donere en masse penge til Kids Aid, siger administrerende direktør i Himmerland, Mette Ravn.

I 2021 blev der indsamlet 2,3 millioner kroner til de syge og sårbare børn, og forhåbningen er at komme tæt på eller overstige det beløb i år.

Related posts

X