KOEPKA VIL VENDE SÆSONEN I VELKENDT TERRÆN

KOEPKA VIL VENDE SÆSONEN I VELKENDT TERRÆN

Af Peter Skott Carlsen.

Siden Corona-pausen har Brooks Koepka en 7. plads, men ellers har det været skuffende resultater leveret af en spiller af hans kaliber. Men i denne uge er han forsvarende mester på WGC – FedEx St. Jude Invitational, og her kunne ingen anden hamle op med ham på torsdagens åbningsrunde.

Helt nede som nummer 155 i FedEx Cuppen har Brooks Koepka ikke haft nogen store sæson på PGA Touren, hvor bl.a. en skade har været medvirkende til en række skuffende resultater. Hans seneste sejr på touren kom ved WGC – FedEx St. Jude Invitational i fjor, og spillet passer fortsat godt til TPC Southwind i Memphis, for efter de første 18 huller i 62 slag (-8) fører verdens nummer seks med to slag foran Rickie Fowler og Brendon Todd.

WGC – FedEx St. Jude Invitational, leaderboard.

WGC-turneringen er dog ikke den eneste på PGA Touren i denne uge, for i Californien bliver der spillet Barracuda Championship. Her bliver der spillet efter et modificeret point-system, og Sebastian Cappelen er eneste dansker til start. Her blev hans score 73 slag (+2), hvilket rakte til -1 point, og med dem er han placeret som nummer 97. Her fører Adam Schenk og Ryan Moore med hver 14 point.

Barracuda Championship, leaderboard.

Relaterede artikler

X