KORSØR GOLF KLUB KLAR MED NYE DRAMATISKE HULLER – HVEM SAGDE PEBBLE BEACH?

KORSØR GOLF KLUB KLAR MED NYE DRAMATISKE HULLER – HVEM SAGDE PEBBLE BEACH?

Af Peter Skott Carlsen.

Korsør Golf Klub er klar til at byde gæster og medlemmer velkommen til den naturskønne og historiske bane, hvor 4 nye huller gør oplevelsen endnu større og ikke mindst mere dramatisk.

Banearkitekt Philip Spogard har som led i en Masterplan designet de nye huller, og man må sige, at det er lykkedes, at få golfhuller og natur til at spille sammen på en imponerende måde. Samtidig har udtrykket ”vand i spil” fået helt ny betydning. 

Det faktum, at Korsør Golf Klubs bane ligger i et naturskønt område helt ud til Korsør Nor, har gjort det muligt at skabe huller, der på en dramatisk måde udfordrer golfspilleren. Blandt andet hul 15, der løber langs Noret og slutter med en green, der er placeret helt ud i vandkanten. Efterfulgt af det nye signaturhul – hul 16, hvor scenen er sat til et af landets flotteste og mest dramatiske par 3 hul. Udslaget fra den høje skrænt ud over vandet til en green placeret i vandkanten, ligeledes med en skrænt ned til vandet, gør at man får associationer til den berømte Pebble Beach i USA.

Ud over de nye huller er der sket meget i Korsør i det forgangne år. Renovering af teesteder, ny dræn i hele banen, nyt sand i alle bunker, oprensning af søer, renovering af vandingssystem, overdækket terrasse ved klubhuset, ny lounge i klubhuset og meget mere. Der er med andre ord tale om et kvalitetsløft, der gør det at spille golf i Korsør endnu mere attraktiv. 

Også på klubbens flotte 9 huls bane – Harboe Course er der foretaget en række forbedringer. Harboe Course er absolut et besøg værd. Banen er ratet og er beliggende med flot udsigt over Korsør Nor. Med både Old Course og Harboe Course er der optimale betingelser for en golftur eller golfophold helt efter eget valg.

Klubben er klar med en række tilbud, der er tilpasset den enkeltes behov, hvad enten det er greenfee gæster, klubber i klubben eller Company Days. Også klubbens samarbejdspartnere, Comwell Korsør, beliggende 150 m fra 1. tee, og Vilcon Golfhotel tilbyder attraktive golfophold.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------