KUN TO DANSKERE VIDERE I SOUTH AFRICAN OPEN

KUN TO DANSKERE VIDERE I SOUTH AFRICAN OPEN

Af Mogens Nielsen

Fredag spillede feltet i South African Open den anden af de to baner. Byttet blev dyrt for de danske spillere, der ikke kunne bryde par på Firethorn Course, hvor seks af syv danskere spillede.

Ikke mindst for de danske spillere, forekom sværhedsgraden noget forskellig på de to baner, som feltet på hele 240 spillere skulle spille, inden fredagens cut til top 65 og lige.

Torsdag var samtlige syv danskere gået under par, med seks af dem på Bushwillow Course. På Firethorn lykkedes det kun Jeff Winther at gå i par, mens de fem øvrige alle gik over par. Jeff er dermed videre i samlet seks under par, der rækker til en delt 30. plads.

Joachim B. Hansen er også videre, efter han som den eneste dansker fredag spillere den tilsyneladende lettere Bushwillow Course. Joachim gik i tre under par og samlet fire under par, er han på en delt 59. plads. Fire under blev også cuttet, hvorfra 76 mand er videre.

Læs også: Højgaard og Winther i sydafrikansk topstrid

Rasmus Højgaard sluttede i tre under totalt, Nicolai Højgaard to under par, Benjamin Poke i par, Morten Ørum to over par og Martin Simonsen i fem over par, og dermed er alle fem nævnte færdige i turneringen.

Finnen Tapio Pulkkanen fører turneringen i 11 under par. På den delte andenplads et slag, ligger fire sydafrikanere og en englænder. Feltets højest rankede spiller Louis Oosthuizen, der også er forsvarende mester, er totalt i otte under par på en delt 11. plads.

South  African Open hosted by the City of Johannesburg, leaderboard

Relaterede artikler

X