LARRAZABAL HALTEDE SIG TIL SEJREN I SYDAFRIKA

LARRAZABAL HALTEDE SIG TIL SEJREN I SYDAFRIKA

Af Nicolai Jaquet
Det blev til sekundære placeringer til de tre danskere i Sydafrika. En haltende, vabelramt Larrazabal sikrede sig sejren på allersidste hul.

De tre danskere i Sydafrika endte langt tilbage i stillingen ved Alfred Dunhill Championship.

Benjamin Poke blev bedste dansker trods en runde i tre over par. En delt 36. plads i sæsondebuten for den nyslåede European Tour spiller. Efter fredagens runde så det godt ud for Rasmus Højgaard, men en samlet score på otte over for weekenden sendte den unge dansker helt ned på en delt 49. plads. Her sluttede han side om side med Jeff Winther, der var fire over par på søndagens runde.

LÆS OGSÅ: Koerstz Madsen nu alene i spidsen efter fantastisk slutspurt

Pablo Larrazabal var hårdt plaget af vabler på fødderne og haltede rundt på banen. Det satte sig også på spillet, og spanierens føring gled tidligt ud af hans hænder i takt med, at bogeys invaderede scorekortet. Spanieren fik dog kæmpet sig tilbage, og da førerbolden manglende 18. hul var han igen i front – denne gang med spillemakkeren Wil Besseling og svenske Joel Sjöholm.

Vabler eller ej – på sidste hul var Larrazabal iskold. Et delikat wedgeslag blev omvekslet til en birdie. Otte under par – fire over for runden. Men alt det er ligemeget, når man til sidste står som sejrherre. Det er spanierens femte sejr på European Tour og den første siden 2015.

Se den endelige stilling fra Alfred Dunhill Championship her

Højgaard, Kjeldsen, Poke og Winther flyver efter planen alle videre til næste uges turnering på Mauritius.

Tinning langt tilbage i Staysure Tour finale

På Staysure Touren har der i denne uge været sæsonfinale på Madagascar. Her var Steen Tinning med, og det endte med en placering som nummer delt 40 i det 48 mand store felt. Tredje og sidste runde gik Tinning i tre over par på en runde, der ikke bød på birdies.

Generelt har scorebetingelserne været svære på den afrikanske ø. Det vidner vinderscoren i blot tre under par samlet om. Den stod engelske Barry Lane for.

Han vinder med et slag til Juan Quiros og Jean-Francois Remesy.

Især amerikanske Clark Dennis må føle sig overordentlig skuffet. Han førte i seks under par efter ni huller, men kollapsede fuldstændig på bag ni, hvor han gik i fem over par – blandt andet med en trippelbogey.

Order of Merit blev der ikke pillet ved, og på trods af en delt 18. plads i sæsonfinalen, er Phillip Price fortsat i frint. Tinning er nummer 39 på Order of Merit.

I næste uge spilles anden ud af tre sæsonfinale-turneringer. Den er på Seychellerne.

Se stillingen fra MCB Tour Championship her

Relaterede artikler

X