LAVEDE PAR FRA BALKONEN – BIRDIEFESTEN FORTSÆTTER

LAVEDE PAR FRA BALKONEN – BIRDIEFESTEN FORTSÆTTER

Af Søren Amstrup

Som nævnt i optakten og de seneste dages referater, så er John Deere Classic kendt for at være en bane, der er sat op til at angribe pindene. Spillerne holder sig sjældent tilbage, og derfor tæller birdie-kontoen hurtigere end normalt. Det giver kæmpe forskydninger på leaderboardet, og alt er åbent inden søndagens finalerunde. 26 spillere er indenfor seks slag af den førende!

Blot syv af de resterende 81 spillere, der klarede cuttet, var over par denne lørdag på TPC Deere Run. Det betød, at der skulle scores lavt, hvis man skulle hænge på i toppen, og det måtte feltets største stjerne også sande. Zach Johnson, der har 12 sejre på PGA Touren inkl. to majors, var inden dagens runde tre slag efter den førende Patrick Rodgers, men Johnson var “kun” et slag under par for dagen, og derfor faldt han tilbage til en delt ottendeplads.

Læs også: 9 birdies på 10 huller

Dagens mest kuriøse indslag stod Kelly Kraft for. På 17. hul, der var Krafts ottende, slog han sit drive ud i et af hospitality-teltene. Herfra fik han et frit drop, slog tilbage på fairway og kom ind og i for par. I sandhed noget af en bedrift!

Patrick Rodgers reddede en flot par på 18., og det fuldendte den 25-årige amerikaners runde i tre under par efter fem birdies og to bogies. Rodgers har spillet på den bedste amerikanske tour siden 2015, og han har endnu sin første sejr til gode. Han kan dog prale af en enkelt sejr på web.com touren og en andenplads ved The Memorial Tournament på PGA Touren i 2015. Rodgers fører med to slag til Daniel Berger og Scott Stallings, der gik runder i henholdsvis otte og syv slag under par lørdag.

 

Der er virkelig lagt i kakkelovnen til en forrygende afslutning søndag. Den kan du følge på C More Golf.

Leaderboard John Deere Classic

 

Relaterede artikler

X