Søvn og comfort
LPGA TOUR SPILLER ONSDAG-LØRDAG I DENNE UGE

LPGA TOUR SPILLER ONSDAG-LØRDAG I DENNE UGE

Af Mogens Nielsen

Både Nicole Broch Larsen og Nanna K. Madsen er med på Hawaii, når LPGA Tour allerede fra onsdag spiller Lotte Championship. Cappelen spiller med på Web.com Tour, mens European Tour ligger stille.

På Hawaii spiller LPGA Touren i Lotte Championship om en samlet præmiesum på to millioner dollars. De to danskere på Touren, Nanna K. Madsen og Nicole Broch Larsen er begge med, og det er flere af tourens højest rangerede damer også. Canadieren Brooke M. Henderson er forsvarende mester og er igen på plads i feltet.

Turneringen på Hawaii kan følges her

Sebastian Cappelen er med når Web.com Tour efter at have ligget stille i to uger, genoptager programmet med Robert Trent Jones Golf Trail Championship, der spilles på The Senator Course i Prattville, Alabama. Her spiller feltet om samlet 550.000 dollars. Sebastian er nummer 96 på tourens pointliste i 2019 og kunne godt bruge en topplacering.

Turneringen i Alabama kan følges her

European Tour holder påskeferie, men er tilbage i næste uge, hvor der spilles Trophee Hassan II i Marokko. Sideløbende i Marokko spiler så også LET Tour Lalla Meryem Cup. Næste uge markerer også Challenge Tourens sæsonstart med tællende turneringer, hvor der lægges ud med Turkish Airlines Challenge.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------