LUCAS KASTEDE DRIVEREN I HAVET OG ENDTE I 13 OVER PAR

LUCAS KASTEDE DRIVEREN I HAVET OG ENDTE I 13 OVER PAR

Af Søren Amstrup

Efter den skrækkelige første runde i ni slag over par og en 11’er på hul 18, skulle Lucas Bjerregaard i dag forsøge at redde lidt af æren med en god anden runde. Cutgrænsen var så langt væk, at det ville kræve en runde i ni eller ti under par af danskeren, men Lucas blev aldrig enig med den ikoniske bane.

Lucas Bjerregaard, verdens nummer 45, har ellers fået lidt af et gennembrud på den anden side af Atlanten i år. En 12. plads i Honda Classic, en fjerdeplads i WGC Dell Matchplay, en 21. plads i Masters og en 16. plads ved årets anden major PGA Championship er det blevet til, og Lucas har desuden opnået medlemsskab af PGA Touren, men med denne uges missede cut ved US Open er det nu tre i træk.

Læs også: Højgaard i både top og bund i Frankrig

Stimen startede i Himmerland med et misset cut, derefter i den forgangne uge i Canada og altså denne uge på Monterey-halvøen syd for San Francisco.

Det var 11’eren på hul 18 i første runde, der slog benene væk under danskerens chancer for avancement. To bolde i vandet og en out of bounds kostede dyrt, og første runde sluttede i hele ni slag over par og en placering blandt de fem sidste i feltet. Lucas kastede i øvrigt sin driver i havet, da han gik fra teestedet.

I modsætning til første runde startede Lucas i dag på for-ni, og han kom fint fra land med fire par i træk. Derefter blev det til bogey på par 3 hullet 5. Dernæst par på sjette og syvende inden en dobbelt bogey på ottende ledte tankerne tilbage på i går. Hul 9 blev også til en bogey, og efter fire par i træk igen kostede 14. hul også en bogey. På det tidspunkt var Lucas 14 over par samlet og fem over for dagen og på en delt 154. plads blandt de 156 startende.

16. hul bød på et lille lys i mørket, da en birdie gav lidt at glæde sig over. På 17. hul havde han endnu en chance for birdie, men det blev til en par.

Turneringens sidste hul for Lucas var 18. hul. Chancen for revanche. Det endte med endnu en par for danskeren, der dermed fik has på hullet, der kostede ham muligheden for at klare cuttet. Lucas endte i 13 over par for turneringen.

Vi sætter vores lid til at Lucas hurtigt er tilbage med storspillet igen, og på den korte bane hepper vi nu på Thorbjørn Olesen, der i disse minutter, klokken 21.52 dansk tid, slår ud på sin anden runde.

Justin Rose fører i skrivende stund med to slag til bl.a. Rickie Fowler, Francesco Molinari og Louis Oosthuizen. Du kan følge med på Viasat Golf og Viaplay.

Leaderboard US Open 2019 Pebble Beach Golf Links

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------