LUCAS LAVEDE EN 11’ER DA ROSE TOG FØRINGEN PÅ PEBBLE BEACH

LUCAS LAVEDE EN 11’ER DA ROSE TOG FØRINGEN PÅ PEBBLE BEACH

Af Peter Skott Carlsen.

Justin Rose fører den 119. udgave af U.S. Open, mens Thorbjørn Olesen er indenfor cutgrænsen. Den får Lucas Bjerregaard desværre svært, da han leverede en skræk-score på hul 18.

Sæsonens tredje major, U.S. Open, blev torsdag indledt på den legendariske Pebble Beach Golf Links i Californien. Det blev til en underholdende affære med i U.S. Open sammenhænge mange spillere under par, og bedst var Justin Rose efter en runde i 65 slag (-6). Dermed fører han med et enkelt slag foran Rickie Fowler, Xander Schauffele, Louis Oosthuizen og Aaron Wise.

– Læs mere: Danskernes starttider i U.S. Open

Thorbjørn Olesen fik den bedste danske start, og i lang var han under par for runden. Der blev sluttet af med to bogeys, men scoren nåede par, og dermed er han på en 40. plads. Desværre ser det lidt anderledes ud for Lucas Bjerregaard, der har mulighed for en af karrierens bedste runder, hvis han skal komme med i finalerunderne. Takket være en 11’er på hul måtte han skrive under på score i 80 slag, og han er derfor blandt de sidste i feltet.

– Læs mere: Ugens amerikanske ranglister

Brooks Koepka er dobbelt forsvarende mester i denne uge, og i jagten på den tredje triumf i træk er han på en 16. plads i -2.

Viasat Golf, Tv3 sport og Viaplay.dk sender direkte torsdag og fredag fra klokken 21:00 til 04:30, med udvalgte grupper allerede fra klokken 16:00.

U.S. Open, leaderboard.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------