LUCAS VELSPILLENDE DA RYDER CUP KVALIFIKATIONEN BEGYNDTE I TJEKKIET

LUCAS VELSPILLENDE DA RYDER CUP KVALIFIKATIONEN BEGYNDTE I TJEKKIET

Af Peter Skott Carlsen

D+D Real Czech Masters er en af sæsonens mindste turneringer på Europa Touren, men turneringen i år kan prale med at være den første i Ryder Cup kvalifikationen. Lucas Bjerregaard og Jeff Winther er med i turneringen, og de er i hver sin ende af leaderboardet efter de første 18 huller.

På Albatross Golf Resort ved Prag Var Lucas Bjerregaard rundt i 69 slag (-3), hvilket placerer ham på en 13. plads med tre slag op til den førende englænder, Callum Shinkwin. Derimod så kæmpede Jeff Winther noget med scoren, og blandt andet på grund af fem bogeys må han skrive under på en runde i 74 slag.

– Læs mere: Ryder Cup kvallen starter torsdag

I sidste uge lå Joachim B. Hansen en overgang alene i front for Made in Denmark, og den gode form ser ud til at være taget med til Frankrig, hvor Cordon Golf Open blev indledt torsdag. Her er Joachim B. Hansen helt fremme på tredjepladsen i -4 efter fire huller, inden spillet blev afbrudt grundet torden. Der er i alt syv danskere til start, og de eneste to, der nåede at færdigspille deres runde, var Mads Søgaard og Rasmus Hjelm, der var henholdsvis -3 og -2.

Anden runde fra Tjekkiet kan følges live på Viasat Golf og Viaplay.dk fredag fra kl. 11:00 – 13:00 og igen fra kl. 15:00 – 18:00.

D+D Real Czech Masters, leaderboard.

Cordon Golf Open, leaderboard.

Relaterede artikler

X