LUKE DONALD ER NY RYDER CUP-KAPTAJN

LUKE DONALD ER NY RYDER CUP-KAPTAJN

Det bliver englænderen Luke Donald, der overtager kaptajnsrollen på det europæiske Ryder Cup-hold, efter Henrik Stenson fik frataget embedet for et par uger siden. Det meddelte European Tour mandag eftermiddag.

44-årige Luke Donald har spillet Ryder Cup fire gange og har ved de to seneste matcher været vicekaptajn under Thomas Bjørn og Padraig Harrington. Nu skal han så stå i spidsen for Europa om 13 måneder i Italien.

– Jeg er utrolig stolt over at blive udnævnt til kaptajn for Europas Ryder Cup-hold i 2023. Det er virkelig den største ære, man kan opnå som golfspiller, at lede et hold af dine ligesindede og være hele kontinentets ambassadør, siger Donald.

– Nogle af mine bedste oplevelser har jeg fået ved Ryder Cup, og jeg ville ikke bytte dem med noget andet. Det er en begivenhed som intet andet, og jeg kan ikke vente med at skabe nye minder i Italien næste år.

Luke Donald holder fast i Thomas Bjørn og Edoardo Molinari som vicekaptajner og fortæller, at de to var de første, han ringede til, efter han havde havde fået jobbet.

Related posts

X