Lydia Ko i stor føring i sæsonfinalen

Lydia Ko i stor føring i sæsonfinalen

På LPGA Tour er der spillet to runder af sæsonfinalen CME Group Tour Championship. Sæsonens 60 bedste på tourens rangliste er med, dog med undtagelse af tre spillere, således at der er fyldt op med nummer 61, 62 og 63. Her er Nanna Koerstz Madsen som nummer 28 på ranglisten med som eneste dansker. Sæsonfinalen spilles over fire runder på Tiburón Golf Club, i Naples Florida.

New Zealands store stjerne Lydia Ko førte allerede ranglisten før finalen, efter hun for en måneds tid vandt BMW Ladies Championship. Nu ser Ko ud til at rende med det hele, idet hun har gået i laveste score både i første og anden runde af mesterskabet. 65 torsdag fulgt op af 66 fredag, har bragt hende til 13 under par og en føring på fem slag ned til koreaneren Hyo Joo Kim.

25 årige Lydia Ko er pt. verdens nummer tre og en sejr søndag vil i så fald været hendes 19. på LPGA Tour, hvor hun startede karrieren som professionen i 2014, og nu er noteret for hele 14,7 millioner dollars i karriereindtjening.

Nanna Koerstz Madsen har gået sine to første runder i henholdsvis 73 og 72 slag. En over par totalt ligger den danske dame på en delt 45. plads, hvor hun dog kun har tre slag op til en placering blandt de 30 bedste.

Tredje runde kan følges direkte på V Sport Golf fra klokken 20:00 til 23:00 lørdag aften.

Related posts

X