Santander
header abonnemnt teaser
MALENE KRØLBØLL KOM IGEN I PENGENE PÅ SYMETRA TOUR

MALENE KRØLBØLL KOM IGEN I PENGENE PÅ SYMETRA TOUR

Af Mogens Nielsen

Med kun et halvt år på farten som professionel, er Malene Krølbøll Hansen godt i gang med at etablere en karriere i USA. Emily K. Pedersen har spillet på LET Tour i Sotogrande, men kom ikke videre til finalerunderne.

Opdateret med resultat

Malene Krølbøll Hansen (Billedet) er bosiddende i USA og har her taget eksamen i marketing fra Coastal Carolina College i sommeren 2018. Samtidig spillede hun sig til et begrænset kort på Symetra Tour via Qualifying School og turnede pro, således at den 23 årige tidligere landsholdspiller i år er rookie.

Som pro vandt hun i 2019 allerede sin første turnering på en af de mindre tours og fik her 2.000 dollars i præmiepenge samt 500 oveni for en hole in one undervejs.

Herefter havde hun før denne uge optrådt tre gange på Symetra Tour og klaret cuttet alle tre gange, dog ‘kun’ med en delt 30. plads som bedste og en samlet indtjening på 2.303 dollars, der mandag var lig en 87. plads på ranglisten Volvik Race for The Card. På længere sigt er målet for Malene naturligvis at spille sig ind på LPGA Tour.

Malene har endnu ikke tjent penge til en placering på damernes verdensranglisten. Men det kan kun være et spørgsmål om tid.

Læs også: Olesen flirter med cutgrænsen i New York

Fredag sluttede Malene så også i pengene i Symetra Classic, der blev spillet over 54 huller. Malene kan takke en flot comeback i anden runde for overhovedet at få finalerunden med. Efter første runde i to over par 74, var Malene fire over ved turnen i anden runde, men gik så de sidste ni med tre birdies og kom videre fra samlet tre over par.

I sidste runde fredag blev det til 72 efter bare en bogey og en birdie ved siden af 16 pars. Den endelige placering blev en delt 33 .plads til en værdi af 1.340 dollars. Malene rykker på ranglisten frem som nummer 74.

Turneringen blev vundet suverænt af Leona Maguire fra Irland i ti under par for de 54 huller. Hun var fem slag foran de nærmeste og fik 26.250 dollars for sejren.

Slutresultatet i Symetra Classic kan ses her og den opdaterede rangliste her

Emily K. Pedersen var eneste dansker på LET Tour, hvor der er spillet frem til de to finalerunder i La Reserva de Sotogrande Invitational. Med runderne 83 og 77 var Emily her dog ni slag fra at klare cuttet, der faldt så højt som i syv over par. En englænder deler førstepladsen med en spanier i fem under par efter de to indledende runder.

Turneringen i Sotogrande kan følges her

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------