DAT
header abonnemnt teaser
MANDAGSLØSNING PÅ PEBBLE BEACH

MANDAGSLØSNING PÅ PEBBLE BEACH

Af Mogens Nielsen

Finalerunden i AT&T Pebble Beach Pro-Am blev afbrudt i tre timer, ligesom førerbolden skulle ud. Mørket stoppede Casey og Mickelson med to huller at spille. Men inden da blev der vendt rundt mellem de to.

Paul Casey havde tre slags forspring, da finalerunden gik i gang. Han og Mickelson samt Caseys makker i Pro-Am’en (Don Colleran, executive vice president i FedEx) blev dog stoppet af dårligt vejr, da de som de eneste i feltet ikke havde slået ud. De tre er også de eneste, der skal på banen mandag, da alle øvrige nåede ind.

Casey holdt sig længe i spidsen, men Mickelson kom stærkt med seks under par for sine 16 huller mod Caseys par for 15 huller, idet han ikke har holet ud på 16. Dermed er Mickelson, der startede tre slag bagud, nu foran med tre. 18 under par mod 15 under par. Også Scott Stallings ligger i 15 under men er færdigspillet. Casey og Colleran har et slags forspring i pro-amen, når runden genstartes mandag.

Med 46 point til verdensranglisten, vil Mickelson med en sejr rykke fra nummer 29 til 17. Til sammenligning måtte David Law nøjes med 20 point for sin sejr i Australien, men han rykker til gengæld omkring 170 pladser frem til omkring nummer 205.

Læs også: Franskmand og skotte sejrede i Victoria

Ti spillere der lå fra delt nummer 61 til 70 efter tredje runde og dermed ikke kom med i søndagens finalerunde, får alle en præmiecheck, som om der var spillet med det sædvanlige cut.

Det samme gjaldt i øvrigt i Victoria, hvor både herrerne og damerne, der blev elimineret ved det andet cut, fik betaling og point til listerne, efter de normale cutregler for de to Tours.

Nanna K. Madsen fik i øvrigt 9.077 amerikanske dollars til ranglisten for sin delte 27. plads. Hermed er hun nummer 47 på LPGA Tours pengeliste og nummer 43 på Race to CME Globe med 44 point. De godt ni tusind dollars er omkring halvdelen af den indtjening, der forventes at skulle til for at komme ind i sæsonens første Major – Ana Inspiration – der spilles fra den 1. april.

AT&T Pebble Beach Pro-Am, Stilling

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------