MANGE STORE VINDERE TIL THE HURDLE

MANGE STORE VINDERE TIL THE HURDLE

Af Pressemeddelelse

Mange dygtige pro’er hev store pengebeløb hjem til Kunde & Co’s årlige Pro-Am turnering The Hurdle, som i går blev spillet på en særdeles udfordrende bane i Søllerød Golfklub.

Det var en svær bane, som i går dannede ramme for The Hurdle 2017, og samlet skabte den traditionsrige turnerings hidtil dårligste resultater for både pro’er og amatører. Til gengæld var banens udformning meget smuk, og humøret blandt turneringens mange fremmødte var i top trods regndråber fra dagens start.

Topscorer for andet år i træk
Turneringens helt store topscorer blev igen i år Martin Ovesen, som dels ledte sit hold med Dieter Kasprzak, Michael Krogh og Jesper Kunde til sejr, dels gik tre par under og endelig blev nummer tre i den individuelle turnering.

”Jeg er meget taknemmelig for at vinde så store præmier igen i år. Det er helt fantastisk at vinde 100.000 kroner på kun én dags arbejde – og så på en mandag. Hele set-uppet fungerer bare rigtig godt, og det er en kæmpe oplevelse at komme med til The Hurdle hvert år,” udtaler Martin Ovesen, der også sidste år var en af turneringens helt store vindere.

Vindere af Pro Individuel
I Pro Individuel turneringen kom både Mads Søgaard og Matthias Gladbjerg gennem banen på bare 68 slag og blev dermed vindere af en delt første- og andenplads. Begge gik fire par under og samlet gik Mads Søgaard fra turneringeren med 41.500 kroner, hvor Matthias Galdbjerg tog 40.800 kroner med hjem.

Et godt supplement til årets tour-skoler
Patrick Winther spillede sig til intet mindre end 75.000 kroner, fordi han var så heldig bl.a. at vinde shoot-out konkurrencen ”Dronningens Ærespris”, som han havde kvalificeret sig til ved at slå en birdie på hul 12.

”Jeg har brugt rigtig mange timer på Par 3-banen, og det har betalt sig i dag. Dagen har været lidt op og ned, vil jeg sige. Vores hold præsterede ikke så godt, men vi har hygget os rigtig meget. Derfor er det også fedt at vinde Dronnings ærespris på 50.000 kroner. Pengene skal bruges til at betale resten af årets tour-skole og turneringer, og så kommer jeg til at gemme nogen til næste år også,” fortæller en glad shoot-out vinder.

Patrick Winther opnåede desuden en delt fjerdeplads i Pro-Individuel turneringen, og hans hold blev nummer 16 ud af de samlede 27 hold. Rasmus Hjelm var også med til at dele fjerdepladsen i individuel turneringen og blev desuden nummer i holdkonkurrence, hvilket gav ham intet mindre end 55.000 kroner med hjem.

Stor total præmiesum
Samlet kan The Hurdle turneringen dog kendetegnes ved, at der er rigtig mange pengepræmier på spil – i år hele 675.000 kroner – og dermed har turneringen også mange andre heldige pro’er udover Martin Ovesen, Mads Søgaard, Matthias Gladbjerg, Patrick Winther og Rasmus Hjelm. Næste års The Hurdle finder sted mandag den 3. september.

Fakta:

  • The Hurdle 2017 blev spillet mandag den 4. september med gunstart kl. 9.30 i Søllerød Golfklub
  • The Hurdle udspiller sig i krydsfeltet mellem pro’er og øvede amatører, hvor førstnævnte coacher de tre amatører, de spiller sammen med – så de som hold kan hive en sejr hjem.
  • 27 professionelle talenter deltog; heriblandt, Jeff Winther, Mark Haastrup, Martin Ovesen, Niklas Nørgaard Møller, Martin Simonsen, JB. Hansen, Oliver Suhr, Victor Østerby, Christian Gløet og Mads Søgaard.
  • Kunde & Co er hovedsponsor af præmiesummen. Medsponsorer er bl.a. ECCO, PhaseOne, Danica, Beierholm, Thygesen Invest, Evomove, Aplha Group, Willis Towers Watson, Bräuner & Krogh, Deloitte, Danders & More, I & T Alpha, Carlsbergbyen, IUM, SimCorp, Frankly, Lund Byggeri, Danpo, Swedoor JW, Eilersen og Peak Performance.
  • The Hurdle er opkaldt efter Kunde & Co’s hækkeløbsfilosofi.

 

Relaterede artikler

X