MARCUS HELLIGKILDE INDVIEDE DP WORLD TOUR

MARCUS HELLIGKILDE INDVIEDE DP WORLD TOUR

Marcus Helligkilde slog i dag sine første slag som fuldbyrdet DP World Tour-spiller. I Joburg Open er seneste sæsons Challenge Tour-vinder eneste dansker og er dermed den eneste, der i denne uge tager hul på den tre uger lange turneringskalender i Sydafrika.

Helligkilde var i den første bold nogensinde under det nye tournavn, eftersom Joburg Open er den allerførste turnering i den nye sæson af den forhenværende European Tour. Danskerens spillemakker, sydafrikanske Dean Burmester, slog det første, officielle slag på DP World Tour. Derudover var engelske David Howell også i trebolden.

Det blev også en godkendt første runde for Smørum-spilleren, der kom rundt i ét slag over par. Det rækker til en delt 68. plads, inden første runde er færdiggjort. Hele feltet nåede nemlig ikke ind torsdag grundet uvejr. Runden kastede både en eagle og en double bogey af sig på Randpark GC i Johannesburg.

Førstepladsen deles i seks slag under par, hvor spanske Angel Hidalgo og sydafrikanske Thriston Lawrence begge er i front. Ét slag efter dem er engelske Ashley Chesters.

Related posts

X