MARTIN LETH SIMONSEN TÆT PÅ SPIDSEN VED MADE IN DENMARK CHALLENGE

MARTIN LETH SIMONSEN TÆT PÅ SPIDSEN VED MADE IN DENMARK CHALLENGE

Af Pressemeddelelse.

Martin Leth Simonsen er med helt fremme ved Made in Denmark Challenge by FREJA inden finalerunderne fredag og lørdag. Også John Axelsen, Benjamin Poke og Martin Ovesen holder sig til i toppen.

Torsdagens runde ved Made in Denmark Challenge by FREJA i Ry var præget af flere tordenafbrydelser. Flere spillere skal derfor på banen fredag morgen og færdiggøre deres anden runde, inden finalerunderne kan begynde fredag formiddag.

Benjamin Poke hører til blandt de spillere, der stadig mangler at færdigspille sin runde, og Poke kan derfor stadig forbedre den 16. plads, han ligger på, her hvor mørket har sænket sig over Ry-banen for i dag.

Martin Simonsen tæt på de førende
Martin Leth Simonsen nåede derimod lige præcis i klubhuset, og trods en bogey på sidste hul (banens niende), så er Simonsen med helt fremme. I samlet 10 under par er nordjyden kun tre slag fra de to førende spillere, Roope Kakko fra Finland og den talentfulde spanier, Pep Angles.

Foruden Martin Leth Simonsen og Benjamin Poke, ser det rigtigt lovende ud for Martin Ovesen og John Axelsen, der begge har færdiggjort deres anden runde og overnatter på en delt 16. plads i ni under par.

Oliver Hundebøll Jørgensen ligger i samlet syv under par, men mangler stadig at færdigspille tre huller. I samme score finder vi de to brandvarme amatører, Anders Emil Ejlersen og August Thor Høst, der har færdigspillet deres runde.

Mark Haastrup er færdigspillet i seks under par og har også lige nøjagtigt klaret cuttet. Han er således den ottende dansker, der ser ud til at være finaleklar ved årets Made in Denmark Challenge by FREJA.

Farvel til store profiler
Jeppe Huldahl, Lasse Jensen, Rasmus & Nicolai Højgaard, Morten Ørum Madsen og Nicolai Tinning hører til de danske spillere, der desværre måtte vinke farvel efter de første to runder.

Også Matteo Manassero, Pelle Edberg og Ross McGowan må rejse hjem før de havde håbet.

Kig forbi Ry fredag og lørdag og se golf i verdensklasse
Med otte danskere klar til finalerunderne er der god grund til at lægge vejen forbi Ry-banen i Silkeborg Ry Golfklub fredag og lørdag og bakke op om de danske talenter. Martin Leth Simonsen og Benjamin Poke kan tage et stort skridt i retning af Europa Touren, så det er frem med klaphatten.

Du kan se stillingen ved Made in Denmark Challenge by FREJA her.

Så snart de sidste spillere fredag morgen har færdiggjort deres “torsdags-runde”, så kan du finde starttider og bold-sammensætninger for tredje runde her.

Relaterede artikler

X