MARTIN OVESEN I NY FLOT RUNDE i SYDAFRIKA

MARTIN OVESEN I NY FLOT RUNDE i SYDAFRIKA

Af Mogens Nielsen

Dimension Data Pro-Am, der i Sydafrika er en del af Challengetouren, har en præmiesum på 450.000 dollars mod de sidste to ugers turneringer i landet på blot 250.000. Det kan derfor blive en god turnering for Martin Ovesen, der har misset de to første cuts i år.

Martin Ovesen (Billedet) gik også sin anden runde i Sydafrika i fem under par og fordoblede dermed til ti under par totalt. Overraskende at Ovesen pludselig slår til efter blot et par placeringer som nummer 50 det sidste halve år og flere missede cuts. Når det skal være, er tidspunktet perfekt med den målt med Challenge tourens præmieniveau givtige turnering. Ovesens ti under par placerer ham på en god delt ottendeplads. Efter to missede cuts i 2020 og en skidt sæson 2019 med skader, kan en god placering i denne uge måske være startskuddet til en god sæson.

Der cuttes først efter tredje runde, da feltet på 180 mand skal spille tre forskellige baner inden finalerunden. Martin Simonsen var fire under efter otte huller, i par efter 15 og kom så ind i tre under efter eagle, birdie afslutning. Simonsen ligger på en delt 60. plads, der er lig det virtuelle cut i fire under par totalt.

Læs også: Begge danske damer er finaleklar i Australien

Nicolai Højgaard gik i fem under par, ti slag bedre end torsdag, men er alligevel fire slag fra det virtuelle cut i samlet par på en delt 116. plads.

Spanieren Santiago Tarrio Ben og sydafrikaneren Christiaan Bezuidenhout har i 17 under par fire slag ned til Richard Sterne på tredjepladsen. Ernie Els faldt tilbage til en delt 13. plads i ni under par, da han ‘kun’ formåede at gå en under par fredag.

Dimension Data Pro-Am, Stilling og Livescoring

Relaterede artikler

X