MASTERS AFLYSER TRADITIONSRIG PAR 3-TURNERING

MASTERS AFLYSER TRADITIONSRIG PAR 3-TURNERING

Når US Masters løber af stablen i november, bliver det en særpræget version af den traditionsrige majorturnering på Augusta National. Grundet coronapandemien afvikles den i efteråret frem for tidligere på sæsonen, og der bliver ingen tilskuere.

Derudover har man besluttet ikke at afvikle den par 3-turnering, som typisk er den klassiske opvarmning til runderne.

– Det morsomme og spændende ved at se Masters-deltagere med deres venner og familie er, hvad der gør par 3-konkurrencen til en speciel del af ugen. Vi ved, at oplevelsen ikke kan gengives uden gæster og tilskuere på Augusta National, og vi glæder os til at få muligheden for at vende tilbage til den tradition, siger Fred Ridley, der er formand for Augusta National.

Han håber desuden på en god turneringsuge, selvom de mange tilskuere, der normalt indtager Augusta under Masters-ugen, ikke vil være til stede denne gang.

– Omstændighederne taget i betragtning under en pandemi er vores historiefortælling om The Masters vigtigere end nogensinde. Vi kommer til at savne vores tilskuere, men vi glæder os til at vise, hvad der står til at blive en seværdig Masters-turnering, siger formanden.

Relaterede artikler

X