MASTERS: WILLETT BYDER PÅ ‘YORKSHIRE’ STEMNING

MASTERS: WILLETT BYDER PÅ ‘YORKSHIRE’ STEMNING

Af Nicolai Jaquet
Den traditionelle ‘Champions Dinner’ finder sted i dag tirsdag. Som altid er det den forsvarende vinder, der står for menuen, og Danny Willett byder på en menu inspireret af hans hjemegn, Yorkshire.

Sheffield, England ligger i Yorkshire og er Danny Willetts hjemstavn. Derfor skal området naturligvis hyldes, når han i aften amerikansk tid, er vært for den årlige ‘Champions Dinner’. Her mødes alle tidligere vindere af turneringen til en middag, hvor enkelte medlemmer af Augusta National inviteres med.

Traditionen startede i 1952, hvor Ben Hogan gerne ville hylde de tidligere vindere af turneringen. I år er det sidste års vinder, Danny Willett, der står for at bestemme menuen. Hvad folk som Jack Nicklaus, Tiger Woods, Phil Mickelson, Jordan Spieth og mange andre tidligere vindere, kan sætte tænderne i, annoncerede Willett på twitter.

(Artikel fortsætter under billedet)

https://twitter.com/Danny_Willett/status/849245196403585025

LÆS: Doping til din hjerne

Menuen er altså som følger:

Forret – Små ‘Cottage Pies’. Ikke at forveskle med Sheperds Pie, der er lavet med hakket lammekød. Mange hjemmekokke laver nemlig Shepherds Pie med hakket oksekød som retteligt hedder Cottage Pies. Det er altså det, Willett serverer, og de små tærter består oftest af en ‘sovs’ bestående af det hakkede kød og diverse grøntsager. De toppes med kartoffelmos og bages i ovnen.

Hovedret – Sunday Roast. Intet siger England som en god sunday roast. Danny Willett serverer sin udgave med ‘Prime Rib’, der er oksekød og en del af ‘højrebet’. Til en klassisk sunday roast hører selvfølgelig ovnstegte kartofler og grøntsager, masser lækker sovs og selvfølgelig Yorkshire Puddings.

Dessert – Æbelcrumble. En klassisk æbelcrumble med vaniljecreme skal sætte prikken over i’et efter den store hovedret. Herefter følger kaffe og te, der selvfølgelig akkompagneres af engelske oste og småkager.

Til de vinkyndige, så serverer Willett en hvid Chardonnay og en rød Cabernet Sauvignon.

Sidder man nu og undrer sig over, hvad der er serveret i løbet af historien, så kan man fordybe sig i denne liste her

Related posts

X