Santander
header abonnemnt teaser
MATT KUCHAR I SPIDSEN PÅ HAWAII

MATT KUCHAR I SPIDSEN PÅ HAWAII

Af Mogens Nielsen

Amerikaneren Matt Kuchar har lagt sig i spidsen for Sony Open. Tre af de otte større favoritter missede cuttet. Efter lørdagens runde skal der cuttes igen, idet 81 mand er videre.

Matt Kuchar gik en god anden runde i Sony Open. 63 lig syv under par bragte ham til samlet 14 under par og et slag foran landsmanden Andrew Putnam.

Der er også amerikanere på de næste pladser med to spillere i 10 under par og atter en amerikaner i ni under par sammen med australieren Marc Leishman. Den ene af de to spillere i ti under par på den delte tredjeplads er 45 årige Stewart Cink, der tidligere har været nummer fem i verden (Nu 88). Flere danskere vil huske, at han i sin Ryder Cup single i 2002 tabte 2&1 til Thomas Bjørn.

Læs også: Danske damer gør det godt i Abu Dhabi

81 spillere klarede cuttet i to under par eller bedre. Det betyder der skal et cut mere til efter lørdagens runde, hvorefter de 70 bedste og delte kommer med i finalerunden. Reglen træder i kraft når flere end 78 spillere klarer det ordinære cut.

Blandt de mere prominente navne, der ikke klarede sig videre, var Jordan Spieth, Paul Casey og Bubba Watson.

De tre største favoritter taget efter verdensranglisten er alle videre. Justin Thomas er på en delt 20. plads, DeChambeau på en delt 35. plads og Patrick Reed er på delt 12. plads.

Verdensranglistens førsteplads er ikke i spil i denne uge. Det stærke felt udløser 50 point til turneringens vunder.

Sony Open In Hawaii, Stilling og Livescoring

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------