MATT KUCHAR OVERTOG FØRINGEN I GENESIS INVITATIONAL

MATT KUCHAR OVERTOG FØRINGEN I GENESIS INVITATIONAL

Af Mogens Nielsen

Halvvejs i The Genesis Invitational tyder alt på, at Rory McIlroy vil blive siddende på sin genvundne førsteplads på verdensranglisten. McIlroy er på en del andenplads, mens andre af de store navne faldt tilbage.

Amerikaneren Matt Kuchar gik fredagens anden runde i The Genesis Invitational i 69 slag er er nu samlet ni under par i spidsen for den stærkt besatte turneringen, der kun mangler Webb Simpson fra verdensranglistens top 10.

Harold Warner III, Rory McIlroy og Wyndham Clark deler andenpladsen to slag efter Kuchar. Jon Rahm der er den ene spiller med mulighed for at nå førstepladsen på OWGR i denne uge, ligger på en delt 11. plads i fire under par, hvor også den forsvarende mester J: B: Holmes befinder sig. McIlroys nærmeste forfølger Brooks Koepka, ligger nede på en delt 45. plads i par, i øvrigt sammen med Tiger Woods. Ingen af de to havde nogen god fredag i Californien, hvor begge brugte 73 slag, der er to over banens par.

Læs også: Begge danske damer er finaleklar i Australien

Adam Scott gik med 64 dagens bedste runde og Scott avancerede 60 pladser til en delt femteplads i seks under par.

Justin Thomas der er verdens nummer fire var den højest rangerede spiller i feltet, der ikke klarede cuttet i en over par eller bedre. Det krav blev klaret af 68 spillere.

Finalerunderne i The Genesis Invitational kan følges på GOLFTV lørdag den fra 19:00 til 00:00 og søndag fra 19:00 til 00:30. På nettet kan stilling og scores følges her.

Relaterede artikler

X