MCDOWELL FORSVARER SIN TITEL I DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK

MCDOWELL FORSVARER SIN TITEL I DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK

Af Pressemeddelelse.

Der er gået 18 måneder siden Graeme McDowell vandt Corales Puntacana Resort & Club Championship, men nu er nordireren klar til at forsvare titlen, og han skal blandt andet op mod Ryder Cup kollega, Henrik Stenson, Charles Howell III samt Sebastian Cappelen.

Hele turneringen kan ses på GOLFTV og Eurosport 2 med danske kommentatorer.

Corales Puntacana Resort & Club Championship har tidligere været spillet som en såkaldt Alternate turnering over for WGC Dell Technologies Match Play, men i år, grundet den ændrede kalender, spilles turneringen ikke over for en WGC turnering, og derfor er det en fuld PGA TOUR turnering med 500 FedEx Cup point til vinderen.

Sidste år vandt Graeme McDowell turneringen efter tre flotte afsluttende runder, og sikrede sig dermed sin første PGA TOUR sejr i 3,5 år. GMac vandt foran Mackenzie Hughes og Chris Stroud, der begge er med igen, og jagter revanche.

Sebastian Cappelen skal for første spille med i Corales Puntacana Resort & Club Championship og det samme skal Henrik Stenson ligesom 18-årige Akshay Bhatia er med efter sin top-10-placering i Safeway Open i ugen før US Open. Og han er ikke den eneste unge spiller, der er værd at holde øje med i denne uge.

Will Zalatoris er med på en sponsorinvitation, og den unge amerikaner fører i øjeblikket Korn Ferry Tour ranglisten, efter 11 top-20 placeringer i træk, deriblandt en enkelt sejr, og så gjorde han sig bemærket med en imponerende sjetteplads i sidste uges US Open. Zalatoris har ikke PGA TOUR kort, men hvis han fortsætter på samme høje niveau, er han helt sikkert på vej mod PGA TOUR med lynets hast.

Lige nu tilbydes golffans 7 gratis dages adgang på GOLF.TV

Corales Puntacana Resort & Club Championship kan følges på GOLFTV og Eurosport 2

Torsdag den 24.9.: 21.00 – 00.00

Fredag den 25.9.: 21.00 – 00.00

Lørdag den 26.9.: 21.00 – 00.00 (Kun på GOLFTV)

Søndag den 27.9.: 21.00 – 00.00 (Kun på GOLFTV)

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

Kort om Discovery Networks Danmark
Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe og Superligae. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.. Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.

Kort om GOLFTV
GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder.

 

Relaterede artikler

X