MCILROY BLÆSER TIL ANGREB I ABU DHABI

MCILROY BLÆSER TIL ANGREB I ABU DHABI

Af Peter Skott Carlsen.

I 2020 var Rory McIlroy uden sejr, men det skal ændres i 2021. Derfor er der blev trænet hårdt henover julen og nytåret, og at han mener det alvorligt, kan ses på scoren på førstedagen i sæsonåbningen i Abu Dhabi. For de danskerne blev dagen derimod mere beskeden.

Der set frem mod den nye sæson på Europa Touren med længsel, og torsdag kom endelig dagen, hvor de første slag skulle slåes. Abu Dhabi HSBC Championship indleder en Desert Swing som den første af tre turneringer i træk, og da det er en Rolex Series turnering er startlisten stjernespækket. Blandt dem er verdens nummer seks, Rory McIlroy, der for i 2020 for første gang siden 2007 hverken hentede en sejr eller en andenplads. Han er dog mødt op i Mellemøsten i forrygende form, og med en bogeyfri runde i 64 slag (-8) fører han med et enkelt slag foran Ryder Cup kammeraten, Tyrrell Hatton.

– Læs mere: Thorbjørn Olesen tester positiv for Corona

Kort før turneringen måtte Thorbjørn Olesen trække sig grundet Covid-19, så derfor er der seks danskere til start. Grundet tåge undervejs på runden blev alle spillere ikke færdige, men en af dem, der nåede i klubhuset, var Søren Kjeldsen, der med -1 er på en 32. plads som bedste dansker. Den placering deles med Rasmus Højgaard og Lucas Bjerregaard, der nåede 10 og 8 huller. For Thomas Bjørn, Jeff Winther og Joachim B. Hansen er det ikke lykkedes at være under par, og af den trio er det kun Winther i +2, der blev færdig med sin runde.

Fredag kan stjernerne følges live på V Sport Golf og Viaplay.dk fra kl. 09:00.

Abu Dhabi HSBC Championship, leaderboard.

Relaterede artikler

X