MICKELSON TIL TOPS OG DANSKERNE UDE AF TRAVELERS CHAMPIONSHIP

MICKELSON TIL TOPS OG DANSKERNE UDE AF TRAVELERS CHAMPIONSHIP

Af Mogens Nielsen

Lucas Bjerregaard og Sebastian Cappelen havde ikke den store succes i deres comeback til PGA Tour efter den lange pause. Samlet set blev Travelers Championship det sjette missede cut i træk for Lucas og det fjerde for Cappelen i USA. Phil Mickelson strøg til tops.

Det så allerede lidt tungt ud for Lucas Bjerregaard og Sebastian Cappelen efter torsdagens første runde i Travelers Championship. Der scores lavt i turneringen, hvor den førende nu er i 13 under par og cuttet faldt i fire under og blev klaret af 68 spillere. Kravet til danskerne var derfor lave runder, hvilke ikke lykkedes.

Lucas Bjerregaard fik fredag i par 70, og dermed samlet et slag under par, mens Sebastian Cappelen gik i 71 og en total i tre over par.

Som nævnt er 13 under par den førende score og den score indehaves af Phil Mickelson, der fulgte 64 fra torsdag op med 63. Lefty er et slag foran den ikke særlig kendte amerikaner William Gordon – verdens nummer 561 – der fredag gik i 62 slag og canadieren Mackenzie Hughes.

Læs også: Søby klar til næste side i greenbogen

De tre førende på verdensranglisten var alle til start i turneringen. Det er medvirkende til at udløse 68 point til vinderen, hvilket er langt over gennemsnittet i ordinære PGA Tour events, men dog fire point færre end i de sidste to uger stjernebesatte felter. Rory McIlroy er på en delt fjerdeplads i ni under par, tre slag bedre end Jon Rahm på en delt 26. plads, mens Justin Thomas missede cuttet.

Førstepladsen kan med nøjagtig det samme scenario som i de to foregående uger skifte mellem McIlroy og Rahm. Det kræver, at Jon Rahm vinder og McIlroy samtidig slutter dårligere end på en delt tredjeplads sammen med kun en spiller mere. Der skal altså ske ting og sager i de to finalerunder, hvis der skal byttes plads mellem de to førende!

The Travelers Championship kan i weekenden følges på GOLFTV og Eurosport 2
– Lørdag den 27.6.: 19.00 – 00.00 (Kun på GOLFTV – Featured Group dækning fra 13.45)
– Søndag den 28.6.: 19.00 – 00.00 (Kun på GOLFTV – Featured Group dækning fra 13.45)

Anders Sigdal og Andreas Hartø kommenterer.

Travellers Championship, Stilling og Livescoring

Relaterede artikler

X