“MØLLENS” PRESSER FØRENDE TRIO I SÆSONFINALE

“MØLLENS” PRESSER FØRENDE TRIO I SÆSONFINALE

Af Peter Skott Carlsen.

Mallorca danner i denne uge rammen og sæsonfinalen på Challenge Touren, og her er Niklas Nørgaard Møller blot et enkelt slag fra førstepladsen. Samtidig har Europa Touren taget hul på tre turneringer i træk i Sydafrika, og også her er en dansker med fremme.

En flot sæson har medført, at 45 spillere i denne uge på T-Golf & Country Club er samlet for at finde vinderen af både Challenge Tour Grand Final og den samlede sejr på ranglisten. Niklas Nørgaard Møller og Martin Simonsen repræsenterer Danmark i turneringen, og de var begge under par på de første 18 huller. Med blot en enkelt bogey på kortet var Niklas “Møllens” Nørgaard Møller rundt i 67 slag (-4), og derfor er han helt fremme på fjerdepladsen, og der er blot et enkelt slag op til Richard Mansell, Santiago Tarrio og Björn Hellgren. På Martin Simonsens scorekort var der en bogey og en dobbeltbogey, men der var også fire birdies til at opveje det, og derfor er han med -1 nummer 18.

Challenge Tour Grand Final, leaderboard.

I sin sidste turnering i Italien måtte Joachim B. Hansen fra en god position trække sig, da hans caddie blev testet positiv for Corona. Derfor måtte de begge isoleres, men nu er alt i orden, og isolationen har hvertfald ikke kostet på formen. På Randpark Golf Club i Johannesborg er JB nemlig helt fremme på 10. pladsen efter en åbningsrunde i 66 slag (-5), men man skal et stykke ned af leaderboardet for at finde de to andre danskere til start. Benjamin Poke er med par lige udenfor cutgrænsen, mens Nicolai Højgaard med +6 skal have en meget lav runde op af hatten fredag for at få de to finalerunder med.

Joburg Open, leaderboard.

 

Related posts

X