MORIKAWA LØB MED BEGGE DUBAI TITLER

MORIKAWA LØB MED BEGGE DUBAI TITLER

Af Mogens Nielsen

Colin Morikawa vandt både DP World Tour Championship og Race to Dubai. Nicolai Højgaard lige uden for podiet blev bedste dansker i både turneringen og på Race to Dubai.

Colin Morikawa kom stærkt på de sidste ni huller og endte som en fortjent vinder af DP World Tour Championship, da han gik sidste runde i seks under par og endte i totalt 17 under par for turneringen, tre slag foran de nærmeste. Dermed kopierede han Marcus Helligkildes præstation på årets Challenge Tour som vinder af både sæsonfinale og rangliste. Morikawa er nummer to på verdensranglisten og det ændrer sejren ikke ved, man han lukker lidt af hullet til Jon Rahm på førstepladsen.

Andenpladsen blev 14 under par delt mellem Matthew Fitzpatrick og Alexander Björk, mens Rory McIlroy efter en skuffende runde endte på nede på en delt sjetteplads.

Nicolai Højgaard blev bedste dansker i turneringen. da han gik sidste runde i glimrende fem slag under par og dermed kom ind på en delt fjerdeplads i 13 slag under par. Nicolai slutter også som bedste dansker på en flot ottendeplads på Race to Dubai efter en forrygende sæson. Kort inden de sidste spillere kom ind, lå Nicolai endda til en delt tredjeplads.

I flere omgange var det Joachim B. Hansen, der lå bedst til i finalerunden og med chance for at vinde turneringen. Men gassen gik af ballonen som runden skred frem, og JB måtte fra niende hul og hjem notere hele tre dobbeltbogies. Runden blev alligevel i par og samlet i 11 slag under par blev det en delt niendeplads. Joachim sluttede sæsonen med nogle rigtig flotte uger og ender på Race to Dubai på en 37. plads.

Jeff Winther sluttede på en delt 21. plads i samlet otte under par, mens Rasmus Højgaard blev delt nummer 27 i syv under par. På Race to Dubai slutter Rasmus som nummer 35 og Jeff nummer 45.

DP World Tour Championship, Resultat og Race to Dubai 2021

Related posts

X