MORIKAWA NYDER DP WORLD TOUR

MORIKAWA NYDER DP WORLD TOUR

Søndag kunne Collin Morikawa lade sig hylde ikke blot som vinder af DP World Tour Championship men også som den samlede vinder af Race to Dubai Rankings. Onsdag er det så blevet offentliggjort, at amerikaneren vender tilbage til Mellemøsten, når han i januar stiller til start for første gang ved Abu Dhabi HSBC Championship.

Når man har vundet to major-turneringer, en WGC-turnering, sæsonfinalen og den samlede rangliste, er der ikke noget at sige til, at man nyder at spille på DP World Tour. Det gør Collin Morikawa, og han har flere gange udtalt, at han gerne vil kombinerer PGA Touren med turneringer på DP World Tour. Derfor har han meldt sin ankomst til Abu Dhabi HSBC Championship.

– Jeg kan ikke vente med at vende tilbage til Mellemøsten og spille Abu Dhabi HSBC Championship for første gang. Jeg har hørt mange gode ting omkring begivenheden, og den tiltrækker et verdensklasses felt år efter år, men jeg ved, næste år vil være ekstra specielt på Yas Links for første gang, udtaler Collin Morikawa i en pressemeddelelse.

Abu Dhabi HSBC Championship er blevet spillet siden 2006, og hver udgave har været på Abu Dhabi Golf Club, men det ændrer sig i 2022, hvor turneringen bliver spillet på Yas Links. Turneringen er en del af Rolex Series, og derfor er der en præmiesum på 8 mio. dollars, og der er også 8.000 point til Race to Dubai Rankings på spil.

 

Related posts

X