MOVING DAY I TRAVELERS CHAMPIONSHIP

MOVING DAY I TRAVELERS CHAMPIONSHIP

Af Mogens Nielsen

Phil Mickelson brugte lørdag ti slag mere end end rundens to laveste scores, og det medvirkede til en helt ny top tre i Travelers Championship før søndagens finalerunde.

Lørdagens tredje runde ruskede godt og grundigt rundt på leaderboarded i Travelers Championship. Rigtig Moving Day som tredje runde ofte ender med at blive.

Phil Mickelson gik et slag over par, hvilket normalt ikke er så slemt. Men når rundens bedste nøjes med 61, kan der pludselig blive et stykke op sejren, må Mickelson erkende. Han er nu på en delt syvendeplads sammen med fire øvrige i samlet 12 slag under par.

Læs også: Søby klar til næste side i greenbogen

De tre lavest scorende lørdag udgør nu også top tre i stillingen. 61, 61 og 63 præsteret af amerikanerne Brendon Todd, Dustin Johnson og Kevin Streelman og nu også er placeret i denne rækkefølge med Todd i 18 under par, Johnson i 16 under og Streelman i 15 under.

Rory McIlroy  gik i en under par, 69. Det kostede 14 placeringer, så nordireren nu ligger nede på en delt 18. plads i ti slag under par. Jon Rahm ligger i samme placering.

Travellers Championship, Stilling og Livescoring

Finalerunden i The Travelers Championship kan følges på GOLFTV Søndag den 28.6.: 19.00 – 00.00 med Anders Sigdal og Andreas Hartø kommenterer.

Relaterede artikler

X