MY GAME: TIGER WOODS – KOM TÆT PÅ EN MESTER. KOMMER NU PÅ GOLFTV

MY GAME: TIGER WOODS – KOM TÆT PÅ EN MESTER. KOMMER NU PÅ GOLFTV

Af Pressemeddelelse.

  • I en ny og eksklusiv masterclass-serie giver Tiger Woods hidtil uset indsigt i sin mentalitet og spil 
  • Tiger Woods deler sine tanker om alt lige fra sin barndom og mentale forberedelser til driving og putting 
  • Alle 12 afsnit bliver tilgængelige for GOLFTV powered by PGA TOUR Pro Pass-abonnenter. Alle registrerede konti får første afsnit gratis 

For første gang nogensinde er det globale sportsikon, Tiger Woods, stjernen i en serie på 12 afsnit. Serien er skabt af Discoverys GOLFTV og giver seerne et sjældent og tæt indblik i Tigers spil. Som et af golfsportens største stjerner deler han hemmelighederne bag sin tilgang, teknik og hvordan hans spil har udviklet sig gennem karrieren.

Den nyskabende serie giver golffans eksklusiv adgang til en af sportens sande kæmper: Gennem seriens 12 afsnit afslører den 15-foldige major-vinder eksklusivt og hemmelighederne bag sit spil.

Første afsnit af My Game: Tiger Woods er nu tilgængeligt for fans på GOLFTV, hvor man kan se Tiger fortælle om sin rejse mod toppen af sporten samt om den unikke tilgang han har til at styre sit spil i dag.

Fra den mentale forberedelse inden runderne til Tigers perfektionistiske træning af sin putting. Fra de tidlige, dannende indflydelser på sit spil og de seneste træningsmetoder, som han tog i brug på sin vej tilbage mod tinderne: My Game: Tiger Woods er guiden til Tigers spil, som både øvede golfspillere, nybegyndere og fans kan få glæde af. 

Tiger Woods udtaler: ”My Game-serien giver en grundig golflektion, som jeg ikke har givet før. Jeg er meget begejstret for at kunne dele mine tanker omkring den måde, jeg spiller på og hvad jeg tænker om spillet. My tilgang til spillet har udviklet sig hen over årene, men de grundlæggende teknikker, min far lærte mig er blevet hos mig. For første gang vil jeg dele dem på en måde, hvor alle golfspillere – fra nybegyndere til erfarne – får noget ud af det.”

”Det her er min første komplette guide til, hvordan jeg tænker og forbereder mig på hvert slag, hvert hul og hver runde – fra mit perspektiv. Og jeg håber, at mine råd vil kunne hjælpe alle spillere.”

I det første afsnit – My Practice – afslører Tiger sine træningsmetoder og hvor intense og detaljeorienteret hans forberedelser er. Og hvordan det får ham til at forblive positiv, når det er gælder i en turnering. Woods taler også åbent om, hvordan hans tilgang til træning har udviklet sig over tid med skadeforebyggelse og hvor familielivet har førsteprioritet – situationer mange spillere på både amatør- og professionelt niveau kan relatere til.

I seriens næste afsnit – My Driving Secrets – ser vi Tiger fortælle om de to principper, hans far lærte ham. Det var dem, der gav ham mulighed for at slå et drive så hårdt som muligt, så bolden fløj både langt og præcist fra tee. Tiger taler også om ændringerne i sit powerplay for at kunne følge med i udviklingen i spillet de seneste år, hvor den yngre generation af spillere slår bolden længere end nogensinde før – og hvordan han har justeret sin egen drivingteknik for at holde styr på sin fysik og ændringer i sin mobilitet.

Der bliver frigivet nye 10-minutters afsnit af My Game: Tiger Woods på ugentlig basis, hvor Tiger giver indsigt og tip og tricks vedrørende spillets vigtigste elementer som indspil, korte spil, putting, indspil fra rough, styrke og kondition, udstyrsvalg og course management.

For at se serien kan fans besøge siden for My Game, hvor man får adgang med et Pro Pass. Adgang til GOLFTV inkluderer også en stor mængde indhold live og on-demand fra PGA TOUR med Tiger Woods og andre førende spillere. Se abonnementsmulighederne her 

Discovery lancerede GOLFTV powered by PGA TOUR i januar 2019, som en del af det 12-årige strategiske samarbejde med PGA TOUR. Discovery købte også Golf Digest i maj 2019.

Relaterede artikler

X