NICOLAI HØJGAARD LEVERER FANTASTISK GOLF PÅ EUROPA TOUREN

NICOLAI HØJGAARD LEVERER FANTASTISK GOLF PÅ EUROPA TOUREN

Af Peter Skott Carlsen.

Der er ingen tvivl om Nicolai Højgaards talent, og i øjeblikket giver det sig så udslag i flotte resultater. I sidste uge vandt han den første udgave af Great Northern Challenge, og torsdag imponerede han så med flot åbningsrunde i KLM  Open.

Det kan godt være, at Callum Shinkwin fra England fører KLM Open efter en åbningsrunde i 66 slag (-6), men lige efter kommer Nicolai Højgaard, der takket være blandt andet syv birdies var rundt i -5. En fantastisk start på turneringen der giver forhåbning om et klaret cut fredag.

– Læs mere: Tillykke med kortet Jeff!!

Det var dog ikke kun Nicolai Højgaard, der spillede godt på de første 18 huller, da Søren Kjeldsen var rundt i -2, Jeff Winther var rundt i -1, og endelig skulle Lasse Jensen bruge 72 slag, og netop par er lige nu cutgrænsen.

Det er et flot jubilæum, man fejrer i år i Holland, for KLM Open bliver nemlig spillet for 100. gang, og derfor har man kunne tiltrække en række af sportens store stjerner. Derfor har blandt andet Patrick Reed (par i første runde) og Sergio Garcia (-4) valgt at stille til start på The International i Amsterdam.

Hvordan det går Nicolai Højggard og de andre danskere, kan følges live på Viasat Golf og Viaplay.dk fredag fra kl. 11:30 – 13:30 og kl. 15:30 – 18:30.

KLM Open, leaderboard.

Relaterede artikler

X