Santander
NICOLE BROCH LARSEN VENDTE NEDTUR TIL OPTUR

NICOLE BROCH LARSEN VENDTE NEDTUR TIL OPTUR

Af Peter Skott Carlsen.

Saadiyat Beach Golf Club i Abu Dhabi danner i denne uge rammen om sæsonpræmieren på Ladies European Tour, og i torsdagens åbningsrunde vendte Nicole Broch Larsen en skidt start til en god score, og hun er med helt fremme på andenpladsen. Også Nanna Koerstz Madsen er at finde i top-20.

At starte ud med at være +3 efter fire huller var nok ikke lige den start, Nicole Broch Larsen havde håbet på i sæsonens første runde på Ladies European Tour, men der fra spillede hun forrygende golf, og takket være -6 på bag-ni lykkedes det at skabe en runde i 69 slag (-3). Det placerer hende på en andenplads to slag efter Charley Hull fra England.

– Læs mere: Højgaard tvillingerne turner pro

Nanna Koerstz Madsen og Emily Kristine Pedersen er også til start ved Fatima Bint Mubarak Ladies Open, og de havde begge en svingende dag på kontoret. Det blev til en runde i 72 slag for Madsen, hvilket er nok til en 13. plads, mens Pedersen efter en runde i 77 slag er nummer 38.

Fatima Bint Mubarak Ladies Open, leaderboard.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------