NICOLE OG NANNA AVANCEREDE I FLORIDA

NICOLE OG NANNA AVANCEREDE I FLORIDA

Moving day var god ved de to danske stjerner, der lørdag begge avancerede på leaderboardet ved LPGA Drive On Championship efter runder under par.

Nanna Koerstz Madsen startede på en 33. plads efter runder i 73 og 71, og lørdag gik danskeren endnu en 71’er efter en runde med tre birdies og to bogies. Dermed er den 26-årige Smørum-spiller på en delt 24. plads inden finalerunden søndag.

Landsmanden Nicole Broch Larsen gjorde et et enkelt slag bedre. Efter en vakkelvorn for-ni i et slag over par, varmede Nicoles putter op på bag-ni, som hun gik i tre slag under par efter birdies på 11, 14 og 16. En runde i 70 slag sendte Hillerød-spilleren fra en delt 58. plads op på en delt 33. plads.

Nicole er samlet i par for turneringen, 13 slag efter den førende amerikaner Austin Ernst, der fører med et slag til landsmanden Jennifer Kupcho. De to har lagt afstand til resten af feltet, og tredjepladsen deles af tre spillere i syv slag under par. Sidste uges vinder, Nelly Korda, der førte efter anden runde, havde en dårlig dag på Floridas græs, og hun gik sin tredje runde i fire slag over par. Hun rutsjede ned på en delt 11. plads i tre under, en placering hun bl.a. deler med sin søster Jessica.

Turneringen og finalerunden kan følges på V Sport Golf og Viaplay fra kl. 20.30 søndag aften.

Leaderboard Drive On Championship presented by Volvik at Golden Ocala.

Relaterede artikler

X