NORDJYSK EFTERSKOLE STARTER GOLFLINJE

NORDJYSK EFTERSKOLE STARTER GOLFLINJE

I skoleåret 2021/22 kommer der til at være en golflinje på Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt. Det står klart efter flere succesfulde forløb med golf som valgfag på efterskolen.

Dronninglund Golfklub kommer til at skabe rammerne for golftræningen på linjens, mens PGA professional i klubben, Casper Bruun, også tilknyttes golflinjen som fast træner.

– Vi ser personligt Casper som en rigtig dygtig træner og har haft et godt samarbejde med ham tidligere. Han elsker at arbejde med juniorer, og det kan vi mærke, siger forstander Andreas Ingerslev Larsen.

Linjen er målrettet unge, der tidligere har prøvet kræfter med golf. Dermed kræver det et officielt DGU-handicap, mens der ikke er krav om et bestemt handicap for at komme ind på linjen.

Forstanderen fortæller, at man håber på otte elever på første årgang, og skoleåret gennemføres uanset antallet. På sigt håber man på at samle 16 efterskoleelever på golflinjen.

Til Efterskolernes Dag den 27. september er Casper Bruun på plads på Stidsholt, hvor han vil fortælle om den kommende golflinje

Related posts

X