NORSK FØRING EFTER SUPERRUNDE – NIKLAS NØRGAARD MØLLER NUMMER TO

NORSK FØRING EFTER SUPERRUNDE – NIKLAS NØRGAARD MØLLER NUMMER TO

Af Pressemeddelelse.

På andenpladsen i samlet to under par, er Niklas Nørgaard Møller tre slag efter Elias Bertheussen inden fredagens finalerunde ved Esbjerg Open by EnergiMetropol Esbjerg. Også Nicolai Tinning, Morten Ørum Madsen og Nicolai Kristensen kan øjne sejren. 

Selvom Niklas Nørgaard Møller undervejs på dagens runde havde åbnet et to-slags forspring i toppen af stillingen, så måtte han se en ualmindelig godt spillende Elias Bertheussen både overhale og distancere ham. Bertheussen brugte blot 66 slag på dagens runde, og på en blæsende dag, hvor blot tre af 100 spillere brød par, må det siges at være voldsomt imponerende. Og Niklas Nørgaard Møller havde da også kun rosende ord om sin norske spillemakker, som han fredag skal spille med for tredje dag i træk.

– Puha han spillede godt i dag. En runde i 66 slag på den her bane i de her betingelser er bare virkelig godt, forklarede “Møllens” der selv var nået til fire under par totalt, men måtte se sin score forringet med et par slag mod slutningen.

– Vinden tog til mod slutningen af runden, og det blev virkelig svært. Men åbenbart ikke for Elias, jokede Kokkedalspilleren, der ser frem til at fange nordmanden fredag.

– Han får kamp til stregen i morgen. Det her er ikke en bane, hvor man kan fedte en sejr hjem. Man skal spille virkelig god golf, og det satser jeg på, at jeg er lidt bedre til end ham i morgen, grinede “Møllens”.

Og kan Niklas Nørgaard Møller sætte en top-3 placeringen mere på kontoen i morgen, så bør Challenge Tour kortet være 100 % sikret. En sejr ville dog være en perfekt måde at krone en formidabel sæson.

Tredje mand i førerbolden fredag er den danske amatør, Andreas Hillersborg Sørensen, der samlet ligger i et slag under par. I samme score ligger også Jakob Kollerup inden sidstedagen af Esbjerg Open by EnergiMetropol Esbjerg. Keen Bernberg er nummer fem i par, og ellers er resten af feltet over par.

Den forsvarende mester, Nicolai Tinning, var fem under på de sidste ni huller og har nu chancen for at genvinde titlen.

Forsvarende mester i stort comeback
Nicolai Tinning stod for dagens stærkeste comeback. Efter at være langt tilbage i stillingen i seks over par, spillede den forsvarende mester de sidste ni huller i fem under par, og dermed spillede han sig direkte tilbage i kampen om sejren. Tinnings comeback var bemærkelsesværdig på en dag, hvor langt de fleste spillere satte slag til fra start til slut. I et slag over par, ligger Tinning nummer seks inden finalerunden.

Vigtige placeringer på spil for danskere
Morten Ørum Madsen og Nicolai Kristensen kæmpede en brav kamp mod den hårde eftermiddagsvind, og begge spillere holder sig inde i kampen om både topplaceringer og sejr på hhv. niende og 12. pladsen. Og når man kæmper med i toppen af GolfBox Nordic Golf League Ranking, så er topplaceringer altafgørende.

Vejret skulle blive fantastisk fredag, og har du en halv fridag til gode, så læg vejen forbi Esbjerg Golfklub og oplev næste generation af danske golfstjerner. Der er gratis entré hele dagen.

Du kan se stillingen ved Esbjerg Open by EnergiMetropol Esbjerg her.

Relaterede artikler

X