NU BEGYNDER FEDEX CUP PLAYOFFS PÅ GOLFTV

NU BEGYNDER FEDEX CUP PLAYOFFS PÅ GOLFTV

Af Pressemeddelelse.

Efter en nervepirrende afslutning på den regulære PGA TOUR sæson, er det blevet tid til den første af de tre slutspilsturneringer i FedExCup Playoffs. I denne uge kæmper 125 spillere i THE NORTHERN TRUST om at komme med til TOUR Championship i Atlanta og muligheden for at vinde den samlede FedExCup i 2019.

Dramaet starter på Liberty National i denne uge, når alle stjernerne fra PGA TOUR tager hul på slutspillet. Verdens nr. 1, Brooks Koepka, fører an i et verdensklassefelt, som også inkluderer den forsvarende FedExCup mester Justin Rose og Tiger Woods. I år skal de 125 skæres ned til 70 inden næste uge, så alle spillerne skal levere golf i topklasse hvis de vil have en chance for at vinde FedExCup 2019 

Fans kan følge THE NORTHERN TRUST og de øvrige FedExCup turneringer på GOLFTV og Eurosport med danske kommentatorer.

Sidste år vandt Bryson DeChambeau THE NORTHERN TRUST efter en overbevisende præstation, men det bliver ikke let at forsvare titlen, da alle de bedste spillere er med i feltet. Brook Koepka, Rory McIlroy og Matt Kuchar fører an på FedExCup ranglisten, men i slutspillet bliver pointene firedoblet, så der kan komme store forskydninger i stillingen i denne uge.

Denne uge bliver også Tiger Woods’ første start siden The Open Championship og Tiger håber selvfølgelig på at spille sig ind i The TOUR Championship for at forsvare den titel han vandt i fjor.

I år spilles THE NORTHERN TRUST på Liberty National i New Jersey med Frihedsgudinden som et vartegn i det fjerne. Sidst THE NORTHERN TRUST blev spillet på Liberty National endte Woods på andenpladsen sammen med Justin Rose og Gary Woodland, et enkelt slag efter Adam Scott. Det var i 2013, men de er alle med igen i år, og alle kommer ind i slutspillet i top 30, og dermed med et godt udgangspunkt for at spille sig videre til East Lake Golf Club i Atlanta.

I år består FedExCup slutspillet kun af tre turneringer, og derfor skæres feltet ned fra 125 til 70 spillere efter denne uge. Det betyder at alle er på jagt efter en god placering og det bør give en underholdende og dramatisk start på slutspillet.

Lige nu tilbydes golffans 7 gratis dages adgang på GOLF.TV

THE NORTHERN TRUST kan følges på GOLFTV og Eurosport:

Torsdag den 8.8.: 20.00 – 00.00 (Eurosport 1 og GOLFTV Featured Group dækning fra 13.15)

Fredag den 9.8.: 20.00 – 00.00 (Eurosport 2 og GOLFTV Featured Group dækning fra 13.15)

Lørdag den 10.8.: 19.00 – 00.00 (Kun på GOLFTV – Featured Group dækning fra 14.30)

Søndag den 11.8.: 19.00 – 00.00 (Kun på GOLFTV – Featured Group dækning fra 14.30)

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

Tre danske kvinder i aktion i Skotland
Ud over slutspillet fra PGA TOUR sender GOLFTV også live alle fire dage fra kvindernes Aberdeen Scottish Open på Ladies European Tour, hvor tre danske kvinder er med. Nicole Broch Larsen, Nanna Koerstz Madsen og Emily Kristine Pedersen kan følges fra torsdag til søndag på GOLFTV. Torsdag og fredag sendes der fra 16.30 – 19.30, lørdag 15.30 – 18.30 og søndag fra 14.30 – 17.30.

GOLFTV viser mere end 2.000 timers live golf hvert år – inklusive THE PLAYERS Championship, the FedExCup Playoffs og the Presidents Cup – og et stort udbud af premium on-demand videoer, med sportens største stjerner. 

Kort om GOLFTV
GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder.

Relaterede artikler

X