NY BANEREKORD VED KGC MASTERS

NY BANEREKORD VED KGC MASTERS

Ved KGC Masters sponsored by Autocentralen, som blev spillet i pinsen d. 3-4. juni, blev der sat en fantastisk banerekord af stortalentet Rasmus Højgaard fra Gyttegaard Golf Klub.

Efter de to runder om lørdagen lå Rasmus på en delt 6. plads 4 slag efter sin tvillingebror Nicolai, men på sidste runde om søndagen spillede Rasmus en fantastisk runde i -10, som er ny banerekord i Kolding. Der er aldrig spillet en runde bedre end – 7.

Rasmus vandt turneringen i -9 foran Anders Bojsen fra Lyngbygaard Golf Klub (tidligere Kolding spiller) i -5, og sidste års vinder Malthe Tandrup Laustsen fra Brønderslev Golf Klub i -4. Nicolai Højgaard måtte nøjes med en 4. plads i -3.

Rasmus udtalte efter turneringen:

”Jeg er meget tilfreds med spillet efter en lidt mærkelig start. Et godt birdie-putt fra 8 meter satte det hele i gang.

Jeg puttede som en sindssyg derude, alt røg nærmest bare i. Min forventning var at skyde en 64´er, hvis jeg skulle blande mig i toppen, men det gik over al forventning.”

Selvom Rasmus overhalede sin bror i dagens runde, så er de stadig lige gode venner, og der var plads til lykønskninger fra Nicolai.

Se nedenstående link til vinderinterview:

https://www.facebook.com/kgcmasterskgc/videos/320097995085410/

Turneringsleder Jørgen Fink udtalte også, at Kolding Golf Club var meget tilfreds med afviklingen af  turneringen, som blev spillet på en superflot bane med rigtige hurtige greens. Green keeperne havde gjort et fantastik stykke arbejde og ikke sovet mange timer i den sidste uge.

På banen var der også et stort udvalg af biler fra sponsoren Autocentralen, som publikum kunne beskue.

Kolding Golf Club ser allerede frem til næste års turnering og er glade for den store opbakning, der er fra klubbens medlemmer, som stillede sig til rådighed som hjælpere under turneringen.

Af Pressemeddelelse

 

Related posts

X