NY CHEF I NYE RAMMER

NY CHEF I NYE RAMMER

Af Frits Christensen.

For den nye direktør for Himmerland Golf & Spa blev det den første opgave at afslutte en stor hotelrenovering før dette års udgave af Made in Denmark.

Handelsuddannet i salg og ledelse, god erfaring med ledelse i hotelbranchen og et golfhandicap på 10. Det lyder som en god baggrund for et job som direktør for et golfresort!

Det er da også akkurat, hvad det nu er blevet til for den 49-årige Mark Bering, der med et åbent hus-arrangement i påskens start 18. april markerer færdiggørelsen af en omfattende renovering af resortet for over 16 mio. kr.

Samtlige 60 værelser i hoteldelen på Himmerland Golf & Spa har gennemgået en totalrenovering før Made in Denmark.

Og så skal det naturligvis ikke komme den nye direktør til skade, at hans svigerfar i mange år har været formand i Øland Golfklub!

-Jeg er godt nok født københavner, men har boet i Jylland i længere tid end i København, siger Mark Bering, der er bosiddende i Aabybro og kommer fra en stilling som regionsdirektør i First Hotels-kæden og en fortid som general manager på Hotel Hvide Hus i Aalborg.

Der har været tryk på i årets første måneder på golfresortet, hvor renoveringen omfatter alle 60 hotelværelser plus hele wellness-området med Nordic Spa. Alt skal stå klar til European Tour-turneringen Made in Denmark 23.-26. maj, så nogle af de mange tourstjerner og sponsorer kan tage de renoverede værelser i brug med bl.a. nye møbler og fladskærme m.m.

-Jeg har glædet mig meget til jobbet, for det er en spændende udfordring på et fantastisk sted med en masse muligheder både på erhvervssiden og leisure-siden. Med to flotte baner siger det sig selv, at golfdelen er fantastisk, men det er køkkenet også, selv om det desværre ikke er helt så kendt – endnu. Desuden har vi 16 lækre mødelokaler, så vi er parate til at geare op på alle parametre og få den positive historie fortalt til omverdenen, siger Mark Bering.

Populært tilløbsstykke
Nordic Spa er et af Himmerland Golf & Spa Resorts populære tilløbsstykker, der hvert år besøges af op imod 10.000 gæster foruden de andre besøgende i resortet.

-Interessen for spa og wellness er eksploderet inden for de seneste år. Det mærker vi også tydeligt her i Himmerland, hvor spaafdelingen faktisk udgør vores primære produkt i perioden september til marts. Erfaringerne viser også, at danskerne er villige til at rejse langt for en god og afslappende wellnessoplevelse, og det er derfor afgørende, at vi formår at udvikle vores faciliteter, så vi fortsat kan være konkurrencedygtige og bevare et attraktivt produkt, som gæsterne gerne vil køre efter, siger Mark Bering.

Ifølge den nye resortdirektør skal det ny mantra for gæsterne være oplevelser skabt med kærlighed.

-For mig er essensen af stedet her, at det er bygget med kærlighed og drevet med kærlighed, og det skal det fortsat være. Servicebranchen ligger mit hjerte nær, og jeg vil hele tiden arbejde for at skabe et ekstra plus i forhold til det, folk forventer og betaler for, siger Mark Bering.

Fakta

Himmerland Golf & Spa Resort
Vært for European Tour-turneringen Made in Denmark 2019 23.-26. Maj.
Renovering af hotellets 60 værelser og wellness-området Nordic Spa for over 16 mio. kr.

Mark Bering
Har afløst Claus Birk Larsen som direktør. Kommer fra en stilling som regionsdirektør for First Hotels.

Billede: Den nye resort-direktør Mark Berings første store opgave på Himmerland Golf & Spa har været et færdiggøre en renovering af resortet til over 16 mio. kr. før Made in Denmark i maj.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------