Santander
header abonnemnt teaser
NY FLOT RUNDE AF LUCAS PÅ SAWGRASS

NY FLOT RUNDE AF LUCAS PÅ SAWGRASS

Af Mogens Nielsen

Lucas Bjerregaard har færdigspillet sin anden runde på Sawgrass. Det blev en ny god dag for danskeren, der stensikkert er videre og kan være i top 25, når runden er slut over midnat. Olesen er på banen og gør det ligeså flot, mens flere store navne ser ud til at misse cuttet.

Lucas Bjerregaard gik sine første 12 huller i anden runde af The Players Championship med tre birdies. Det blev herefter bogey på både 14. og 15., men nye birdie på 16. og pars på de to sidste huller. To under for runden som torsdag og en midlertidig delt 20. plads.

Lucas er sikker på at spille med i weekenden, hvor han formentlig lørdag skal starte ud fra en plads i top 25. Thorbjørn Olesen har også fået en god start med tre birdies på de første otte huller. Olesen har netop passeret det frygtede 17. hul med par, efter han kun lige akkurat kom over vandet, skal man tro grafikken. Fem under totalt er Thorbjørn på en foreløbig delt 13. plads i fem under par.

Læs også: Jeff skrev historie, da alle danskere gik videre i Kenya

Flere af de store navne har det svært og nogle af dem vil givet misse cuttet. I toppen er Jim Furyk færdigspillet i ni under par (otte under fredag), men overgås på banen af Tommy Fleetwood. Tiger Woods er inde efter en runde i en under par – trods syv slag på ø-greenen 17. og er videre. Det kan du alt sammen læse mere om, når runden er færdigspillet, idet de sidste hold først lige er kommet på banen.

Du kan til midnat følge runden på Eurosport 2 og GolfTV samt på nettet her

 

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------