NY FOOTJOY-MODEL

NY FOOTJOY-MODEL

Af Jimmy Bak

En øget stabilitet var et ønske fra tour-spillerne

D.N.A. står her for DryJoys Next Advancement, og Helix er afløseren for den tidligere roste 2.0-model.

Som et af de førende mærker indenfor golfsko på diverse tours har Footjoy et tæt samarbejde med de professionelle golfspillere verden over og lytter meget opmærksomt til deres feedback.

Et af kritikpunkterne fra den tidligere model 2.0 var manglende stabilitet i hælen. Det har Footjoy taget meget seriøst, men samtidig har de også forbedret resten af skoen.

I bunden af skoen er de markante pods med de bløde Pulsar spikes placeret med en større bredde. Det betyder også, at selve skoen er blevet en anelse bredere. Ydersålen i TPU er gjort syv procent lettere, og det har gjort plads til mere Fine Tune Foam, som er det skum, mellemsålen er opbygget af.

Den tidligere D.N.A. model var næsten et halv nummer større end andre Footjoy sko i størrelsen. Det har man rådet bod på ved at gøre indersålen to millimeter tykkere ved forfoden. Det er en forøgning på cirka 40 procent og giver skoen en langt bedre pasform i længden. Det gør også, at den sidder tættere på foden, men det lækre Chromeskin giver sig, og følger foden uden at klemme.

Ydersålens hælkappe er gjort en anelse højere for at hindre, at foden ruller ud af skoen i siden ved gennemsvinget. Kombineret med 3D Foam Collar, der har en højere og en mere skarp runding, bliver hælen på plads i skoen. Den nye TourSpec Stretch har en mindre polstring, der dog er blevet erstattet af et stretch stykke, så den ikke bevæger sig rundt under runden, men bliver siddende ved vristen.

Alle disse teknologier har Footjoy samlet i den helt nye D.N.A. Helix golfsko, og dermed får man det ypperste indenfor komfort, støtte og stabilitet.

Den kommer i de danske golfbutikker i løbet af oktober og fås i fire forskellige farver, hvid/rød/blå, hvid/blå, hvid/sølv og sort, og i tre bredder smal, medium og bred.

 

 

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------