NY SUPER-RUNDE AF SØREN I USA

NY SUPER-RUNDE AF SØREN I USA

Af Søren Amstrup

Der er mange om buddet denne uge ved Wyndham Championship. Måske er alvoren gået op for de spillere, der ikke er inde i FedEx Cup’ens top 125. Det er nemlig sidste chance for at spille sig direkte til en fornyelse af kortet for næste sæson og for deltagelse i denne sæsons slutspil. Det kræver at man er i top 125 efter denne uge. Søren Kjeldsen var inden ugens start nummer 154, så der skal formentlig en top 3 placering til.

Den tredjeplads Søren har brug for kom han væsentligt nærmere ved fredagens anden runde, da han spillede sig hele 78 pladser frem på leaderboardet med en bogey-fri runde i syv slag under par. Ved dagens tredje runde havde Kjeldsen altså brug for endnu en superrunde, og efter en ustabil for-ni, der indeholdt to birdies, en bogey og en dobbelt, så fik han stabilisteret kursen og spillet på banens sidste ni huller.

Læs også: Forrygende bogey-fri Kjeldsen 78 pladser frem

Birdies på 10., 13., 14., 15. og 17. blev det til for danskeren, og han kravlede dermed op på en delt 10. plads bare tre slag efter de førende. Det var især putteren, der var varm for Søren denne lørdag, og kan han fortsætte i samme stil sændag, så kan det blive en særdeles spændende finalerunde. Desuden bliver det en Søren Kjeldsen i topform, der vender hjem til Danmark i næste uge for at spille med i Made in Denmark.

Sedgefield Country Club, der lægger græs til Wyndham Championship, er en bane, der inviterer til birdies. Det kræver virkelig stabilitet og aggressivitet at holde sig fremme, og det kunne igen aflæses på leaderboardet, hvor mange spillere var adskillige slag under par. Henrik Stenson førte efter fredagens anden runde, og han er i skrivende stund to slag under par for dagen. Derfor er han nu nede på en delt tredjeplads, idet Webb Simpson og Ollie Schniederjans begge er kommet på 15 under par.

Davis Love III, Kevin Na og Shane Lowry er også i top 10, så der er kamp om topplaceringerne, og Søren må forvente at skulle fem til seks slag under par ved søndagens finalerunde for at komme i top tre på leaderboardet.

Du kan følge med i stillingen her, og du kan se Søren og de andre på C Moe Golf søndag.

Relaterede artikler

X