Ny svensker følger op på landsmands triumf

Ny svensker følger op på landsmands triumf

For anden uge i streg er det svenske flag øverst på DP World Tour-leaderboardet. Først vandt Ludvig Åberg i Schweiz, da han fik sin første professionelle sejr ved Omega European Masters, og ved Irish Open var det landsmanden Vincent Norrman, der løb med sejren.

Det var ellers Rory McIlroy og tyske Hurly Long, som alles øjne var på inden finalerunden. Long førte nemlig turneringen, mens nordirske McIlroy havde lagt sig lige i hælene på tyskeren efter en stærk tredje runde. McIlroy har tidligere spillet under irsk flag i internationalt sammenhæng, og dermed var han et af publikums store håb på The K Club.

Søndagen blev dog langt fra som forestillet af mange, da Rory McIlroy endte to slag over par for dagen og måtte tage til takke med en delt 16. plads, selvom han lagde ud med to tidlige birdies. Hurly Long var i par for dagen og endte på en enlig andenplads – foran blandt andre hjemmepublikummets favorit, Shane Lowry, der viste sig flot frem efter sin Ryder Cup-udvælgelse tidligere på ugen med en delt tredjeplads

Vincent Norrman har gang i en flot sæson, efter han vandt Barbasol Championship tidligere på sæsonen. Den tæller både på PGA Tour og DP World Tour, hvilket har sikret ham fuldt kort til begge tours. Han spillede sig ind på PGA Tour gennem Korn Ferry Tour i fjor.

Med endnu en sejr til den 25-årige svensker ser fremtiden lys ud for svensk herregolf, hvor stjerneskuddet Ludvig Åberg ellers har stjålet alle overskrifter – særligt i forbindelse med sin udvælgelse til Ryder Cup ganske få måneder efter, at han turnede professionel.

Related posts

X