NYT FRA EUROPA OG USA: NIKLAS NØRGAARD MØLLER MED NY TOP 10

NYT FRA EUROPA OG USA: NIKLAS NØRGAARD MØLLER MED NY TOP 10

Af Nicolai Jaquet
Brændvarme Niklas Nørgaard Møller hentede nok engang et topresultat på Nordic Golf League, hvor også Nicolai Kristensen sluttede helt fremme. Vi runder også Challenge Touren og de to amerikanske tours, hvor der har været danskere i aktion denne uge.

Det kan godt være, at det endnu ikke er blevet til en sejr for Niklas Nørgaard Møller på Nordic Golf League, men Møller har været uhyre stabil i indeværende sæson.

Lørdag hentede han således sin tiende top 10 placering i denne sæson, da det blev til en delt femteplads ved Åhus KGK Pro Am i Sverige.

Men faktisk var der et endnu bedre dansk resultat, da Nicolai Kristensen med en delt andenplads fik hentet vigtige point til sæsonranglisten. Han er således i top 5 nu – ligesom Niklas Nørgaard Møller – der ved sæsonafslutningen kaster et Challenge Tour kort af sig.

Turneringen blev vundet suverænt af svenske Jesper Kennegård, der sluttede fem slag foran Nicolai Kristensen og islandske Axel Boasson.

Se den endelige stilling her

LÆS: Matsuyama i tyvstart på Moving Day

Challenge Touren er også i fuld gang i denne uge, hvor en del danskere har været i aktion i ISPS Handa World Invitational Men / Women. Rasmus Højgaard var oppe at runde førstepladsen, men tre over på bag ni resulterede i en runde i par. Han er lige uden for top 10 netop nu.

Martin Simonsen er delt 38, mens Jeppe Pape Huldahl er delt 45.

De førende mangler stadig at gøre runden færdig.

Se stillingen her

På linket kan du også følge kvindernes turnering, der også spilles på samme anlæg som Challenge Tour turneringen. Det antyder navnet da også. Ingen danskere har været med.

Også nyt fra USA

To danskere har også været i aktion i USA denne uge. Sebastian Cappelen missede desværre cuttet på Korn Ferry Touren, der er gået igang med slutspillet denne uge ved Nationwide Children’s Hospital Open i Ohio.

LÆS: Pieters tager teten i Tjekkiet

Cappelen er som bekendt allerede sikret et kort til næste sæsons PGA Tour, hvorfor det missede cut ikke får konsekvenser på de konto. Tredje runde er i skrivende stund i fuld gang. Det er tæt i toppen, hvor blandt andre det norske stortalent Viktor Hovland er få slag fra den førende.

Golf TV sender live fra både lørdagens og søndagens runde.

Se stillingen fra Korn Ferry Touren her

Malene Krølbøll Hansen spiller på den kvindelige pendant til Korn Ferry Touren kaldet Symetra Touren, som er ‘anden division’ til Ladies PGA Tour. Hun er lige nu i gang med sin anden runde, men der skal ske lidt, hvis det skal blive til et klaret cut. Samlet tre over efter otte huller har hun tre slag til den nuværende cutgrænse.

Følg med i Malene Krølbøll Hansen her

Relaterede artikler

X