NYT KONCEPT TILTRÆKKER DAMERNE

NYT KONCEPT TILTRÆKKER DAMERNE

Af Pressemeddelelse.

Det nye sociale turneringskoncept for hold, ”Vi Elsker Golf” viser sig at være overraskende populært blandt de danske damespillere, og selvom det faktisk kommer lidt bag på arrangørerne, så er det meget glædeligt.

  • Det havde vi egentligt ikke regnet med, men det er da både sjovt og interessant, siger Brian Vester, der sammen med Andreas Hartø står bag Vi Elsker Golf på Enjoy Resorts.
  • Om det skyldes, at der er spa & wellness med i pakken eller om det er underholdningen m. Lune Carlsen og Klassens Tykke Dreng eller noget helt tredje skal jeg ikke gøre mig klog på, men faktum er, at mere end 70 % af de tilmeldte lige nu er damer, griner Brian Vester.
  • Min personlige erfaring er også, at kvinder ofte er lidt bedre til at planlægge deres arrangementer, så det kan også være, at herreholdene kommer lidt mere i sidste øjeblik, filosoferer Brian Vester.

Kan skyldes hold-formatet
Vi Elsker Golf er ikke en individuel golfturnering men derimod en holdturnering bestående af tre holdmatcher med forskellige formater fra fredag – søndag. Den tidligere Europa Tour spiller, Andreas Hartø, tror godt, det kan spille en rolle.

  • Vi har jo lagt op til, at det skal være Danmarks Hyggeligste Golfturnering, så det tyder på, at der er en del damer, der sætter pris på et afslappet format hvor hyggen er i fokus. Og så tror jeg også, at konceptet med de tre hold-matcher i stedet for individuel golf trækker et lidt andet segment til, uddyber Andreas Hartø.
  • Uanset hvad så glæder vi os til at hilse på alle deltagerne på Rømø, og så skal vi nok blive klogere på, hvorfor vores koncept lige nu høster så stor opbakning hos netop damespillerne, afrunder Hartø.

Der er verdenspremiere på Vi Elsker Golf konceptet på Rømø fra 12. – 15. september, og med i arrangementet er overnatning i feriehuse, tre middage med underholdning, adgang til spa og wellness, tre holdmatcher plus en prøverunde, show af Andreas Hartø og meget mere.

Du kan læse mere om konceptet og tilmelde dit hold her: https://golfpeople.dk/vi-elsker-golf/

Relaterede artikler

X