ØRKENBRAG INDLEDER SÆSONEN PÅ EUROPA TOUREN

ØRKENBRAG INDLEDER SÆSONEN PÅ EUROPA TOUREN

Af Peter Skott Carlsen.

Det er lidt over en måned siden, at Europa Touren sluttede sæsonen i Dubai, og hvor Lee Westwood blev kronet som vinder af Race to Dubai Rankings. I denne uge begynder den nye så sæson i Abu Dhabi med en sand lækkerbisken, og her er Danmark rigt repræsenteret.

Lee Westwood havde et fantastisk 2020, der bl.a. startede med en sejr ved Abu Dhabi HSBC Championship, og som siden betød den samlede sejr i Race to Dubai Rankings. Den engelske legende er derfor forsvarende mester, når Europa Touren begynder den nye sæson på Abu Dhabi Golf Club, og det er et brag af en turnering, der venter. Det er nemlig en Rolex Series turnering, og derfor er præmiesummen på hele 8 mio. dollars, mens der er 8.000 point at spille om til RTD.

– Læs mere: Birdie på sidste hul sikrede Na sejren i Sony Open

Den type turnering tiltrækker naturligvis cremen af Europa Touren, men også Justin Thomas, der er nummer tre på verdensranglisten, har fundet vej til ørkenstaten. Derudover er top-10 på verdensranglisten desuden repræsenteret af Rory McIlroy (6) og Tyrrell Hatton (9).

Joachim B. Hansen havde en imponerende sæson i fjor, hvor han i sin bedste sæson til dato vandt i Sydafrika og endte som nummer 44 på RTD. Han er den seneste dansker vinder på Europa Touren, og i Abu Dhabi får han selskab af Thorbjørn Olesen, Lucas Bjerregaard, Rasmus Højgaard, Thomas Bjørn, Jeff Winther og Søren Kjeldsen.

V Sport Golf og Viaplay.dk sender live fra turneringen fra torsdag kl. 04:30.

Abu Dhabi HSBC Championship, startliste.

Relaterede artikler

X