Officielt: Hatton følger med Rahm til LIV

Officielt: Hatton følger med Rahm til LIV

LIV Golfs 2024-sæson begynder på fredag, og en række af de spekulationer, der har været omkring nye spillere på den Saudi-baserede tour er nu blevet bekræftet.

Verdens nummer tre, Jon Rahm, skiftede til LIV inden jul, og hans nye hold, Legion XIII, har nu fået sat navne på alle fire spillere. Som ventet var Tyrrell Hattons et af navnene. Hattons navn har været nævnt som ny LIV-spiller de seneste dage, og nu er det så officielt. Hatton gar vundet seks gange på DP World Tour, senest i 201, han er nummer 16 på denne uges verdensrangliste, har vundet en enkelt gang på PGA Tour, og været en del af Europas Ryder Cup hold de seneste tre gange.

– Jeg glæder mig virkelig meget til dette nye kapitel, og til at spille sammen med Jon Rahm og Legion XIII, og til at komme i gang senere på ugen i Mexico, siger Hatton til LIV Golfs hjemmeside.

Hatton får i følge flere kilder op mod 60 millioner dollars eller godt 535 millioner kroner for at skifte til LIV, og begynder sin nye tilværelse på touren på fredag i Mexico. Legion XIII er et nyt hold, så der nu er 13 hold på LIV, og i alt 52 spillere. Jon Rahm er kaptajn og udover Hatton er Kieran Vincent og Caleb Surratt en del af holdet. Vincent er bror til Scott Vincent, der allerede spiller på LIV. Han kvalificerede sig som en af tre spillere fra LIVs Q-School i december, og skal i gang med sin tredje sæson som pro.

Den sidste spiller, 19-årige Caleb Surratt, er netop turnet pro efter en succesfuld amatørkarriere, hvor han blandt andet spillede Walker Cup for USA samt Arnold Palmer Cup. Han nåede sjettepladsen på amatørernes verdensrangliste efter blandt andet tre sejre som amatør.

 

Related posts

X