OGSÅ AUSTRALSK SEJR I FARMERS INSURANCE OPEN

OGSÅ AUSTRALSK SEJR I FARMERS INSURANCE OPEN

Af Mogens Nielsen

Som på European Tour i Dubai blev det australsk sejr på PGA Tour, da Marc Leishman gik sidste runde i bare 65 slag. Efter en god start gik det tilbage for Sebastian Cappelen, der sluttede lige udenfor top 20!

Marc Leishman gik sidste runde i 65 slag og samlet 15 under par, var det nok til at vinde Farmers Insurance Open med et slag ned til Jon Rahm. Spanieren var ellers sat af, da han allerede efter fem huller var fire over par for runden. Men han fik med fem birdies, en eagle og en enkelt bogey mere alligevel runden til to under par og 14 under for turneringen. Endda havde Rahm et dog langt putt for eagle på sidste hul og omspil, men han måtte nøjes med birdie.

Læs også: Danskerne blæst af banen i Dubai

Det var Marc Leishmans femte sejr på PGA Tour og han rykker fra nummer 49 til syv på FedEx listen og fra nummer 28 til 20 på verdensranglisten.

Brandt Snedeker og Rory McIlroy delte tredjepladsen i 12 under par og Tiger Woods kom ind på en delt niendeplads.

Sebastian Cappelen startede godt med en tidlig birdie og rykkede frem på en delt fjerdeplads. Siden blev det desværre fem bogies også sammen med yderligere to birdies for to over i runden og seks under totalt. Det endte med en trods alt udmærket delt 21. plads, der skulle give Sebastian et avancement på 11 pladser til nummer 90 i FedEx regnskabet. Derudover tager han igen et pænt ryk frem på verdensranglisten, hvor han fra nummer 341 kommer tæt på top 300.

Farmers Insurance Open, Slutresultat

Relaterede artikler

X