OPRYKNING SIKRET MED PEPTALK FRA BJØRN

OPRYKNING SIKRET MED PEPTALK FRA BJØRN

Silkeborg Ry Golfklub går ind til Made in Denmark-sæsonen 2018 med et hold i Elitedivisionen efter sejr i oprykningsmatch mod Lyngbygaard Golf

 Silkeborg Ry Golfklubs elitehold i 1. division vest havde held med at tage alle til rådighed stående midler i brug, da klubben med en sejr over Lyngbygaard Golf sikrede sig retten til at spille i Danmarksturneringens bedste række, Elitedivisionen, i 2018-sæsonen. Her er klubben som bekendt vært for Made in Denmark på European Tour.

Der blev trukket på både Ryder Cup-kaptajnen Thomas Bjørn og Challenge Tour-spilleren Morten Ørum Madsen i den hårde og jævnbyrdige match mod Lyngbygaard, der blev afviklet på neutral bane på Hjarbæk Golfcenter i Vesthimmerland.

Efter formiddagens foursome-matcher havde Lyngbygaard sikret sig en føring på 4-2 før eftermiddagens singler. Under frokosten blev der vist en lille video-hilsen fra Thomas Bjørn på Sicilien, og den kom tilsyneladende til at virke som en peptalk før eftermiddagens singler, hvor også Morten Ørum Madsen var mobiliseret. Dagen før mistede han cuttet i Frankrig, overnattede tæt ved en lufthavn og stod op klokken 4 for at flyve over Frankfurt til Billund og haste videre til Hjarbæk.

Morten Ørum Madsen tabte ganske vist førstesinglen til den tidligere Europatour-spiller Thomas Nørret med cifrene 4&2, men hans store opbakning til holdet betød, at singlerne kunne skubbes til Silkeborgs styrkemæssige fordel.

Efter Silkeborgs dominans i singlerne blev slutresultatet en samlet sejr på 11-7. Det vindende hold bestod af følgende spillere: Morten Ørum Madsen, Mads Kristensen, Michael K. Nielsen, Nicolai Røgen Jensen, Anders Emil Ejlersen, Oliver Hundebøll Jørgensen og Morten Storgaard Mortensen med Torben Nyehuus som holdleder.

”Det har helt klart styrket holdet og medvirket til oprykningen, at de tre unge spillere, Nicolai Røgen, Anders Ejlersen og Oliver Hundebøll har vist klasse sæsonen igennem,” siger Torben Nyehuus.

Specielt Oliver Hundebøll har haft en stor sæson med EM-guld for juniorlandsholdet og en placering som nummer fire på juniorranglisten. Anders Ejlersen vandt DM-sølv og ligger nummer otte på juniorranglisten, mens Nicolai Røgen har opnået flere topplaceringer sæsonen igennem.

Af Pressemeddelelse

Relaterede artikler

X